– Angrepsspillerne våre må bruke tida Edinson er sammen med oss på best mulig måte

– Når en henter inn eldre og mer erfarne spillere, så er det også for å hjelpe resten.

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani scoret ikke i søndagens kamp mot Liverpool – selv om han var nære på da han headet ballen i stolpen på slutten – og hans største bidrag til seieren var dermed at han skaffet frisparket som seiersmålet kom på – og at han også ga et tips til Bruno Fernandes før portugiseren skjøt ballen i mål.

Han kan altså hjelpe til på andre måter enn bare ved å sette ballen i mål.

Ole Gunnar Solskjær er overbevist om at uruguayaneren er en spiller de andre angrepsspillerne må lære av mens Cavani spiller for United.

– Både Anthony, Marcus, Mason, Dan… alle angrepsspillerne våre må bruke tida Edinson er sammen med oss på best mulig måte. De må lære av hans bevegelsesmønster, hans innstilling, hans vinnervilje. Han er en av de mest hardtarbeidende midtspissene, men han er også en av de lureste. Bevegelsene hans inne i boksen er alltid gode.

LUR SOM EN REV: Edinson Cavani viste hvor lur han er mot Fulham i midtuka sist uke.

– Det er mye de kan lære av ham. Når en henter inn eldre og mer erfarne spillere, så er det også for å hjelpe resten. Det er ikke bare for at han skal komme inn her og gjøre jobben sin.

– Han vet at han har et ansvar – og jeg ba ham om å ta på seg det ansvaret – om å være en rollemodell [for de andre på laget].

Solskjær trakk også frem Cavanis imponerende fysiske form med tanke på at han blir 34 år neste måned.

KAN LÆRE AV CAVANI: Mason Greenwood – som mot Liverpool gjorde det samme som Cavani mot Fulham, nemlig scoret 1-1-målet for Manchester United.
Powered by Labrador CMS