Gutta krutt (1)

Utelukker ikke spisskjøp til tross for ny Cavani-kontrakt

Edinson Cavani signerte nylig en ny ettårsavtale med United. Det trenger ikke å ha altfor mye innvirkning på sommerens planer, skal vi tro Ole Gunnar Solskjær.

Publisert Sist oppdatert

Etter tirsdagens 1-1-kamp mellom United og Fulham, handler det meste naturligvis om at supporterne endelig er tilbake igjen på Old Trafford, etter 14 måneder med venting.

Ole Gunnar Solskjær er nok blant dem som er aller gladest for å ha fansen tilbake igjen på Drømmenes Teater, noe han også uttrykket i sin tale etter kampslutt.

Også i intervjuene etter kamp uttrykker nordmannen sin gjensynsglede.

– Det var flott å ha dem tilbake. Du kunne føle det under oppvarmingen. Spenningen, energien, entusiasmen, sier United-treneren, som beklager seg over at de fremmøtte ikke kunne reise hjem med seierssmak i munnen.

– Vi spilte ikke bra nok til at de kunne dra hjem enda gladere.

Bruno (2)
SKUFFELSE: Bruno Fernandes fikk æren av å lede United ut på banen som kaptein. Dessverre klarte han ikke å lede laget til tre poeng.

Solskjær tror deler av grunnen til at det ikke skjedde, er at hans spillere ble litt vel yre av å spille foran publikum igjen.

– Kanskje vi prøvde å glede dem litt for mye. Kanskje prøvde vi å underholde dem litt for mye. Vi flikket og hælet i stedet for å spille effektiv og god fotball.

– De hadde nok blitt mer underholdt om vi hadde spilt ordentlig og scoret mål, utfyller Solskjær til Sky Sports.

– Ikke noe tull med Cavani

Noe tilskuerne derimot kan juble over, er at Edinson Cavani virkelig viste seg frem foran United-fansen. Til tross for at dette var veteranspissens første opptreden foran supporterne, har uruguayaneren allerede blitt en fanfavoritt på Old Trafford.

Spisstjernen levde opp til forventingene i møtet med Fulham, der han scoret med en utrolig chip fra over 30 meter.

– Det var et flott mål og det var en god bevegelse av ham, fordi han måtte komme seg onside da David sparket ut. Måten han avsluttet på var fantastisk, sier Solskjær, som mener å huske at Cavani skjøt i tverrliggeren med et liknende forsøk mot PSG tidligere i sesongen.

– Denne gangen avsluttet han fantastisk.

Areola
SEKUNDET FØR: Her har Edinson Cavani nettopp fyrt av gårde chippen som sendte Old Trafford-publikummet til himmels.

Ettersom Cavani har signert en kontraktsforlengelse som holder ham på Old Trafford i én sesong til, sier Solskjær at supporterne kan vente seg flere store øyeblikk fra den hårfagre veteranen.

– Supporterne har sett glimt av ham nå. De kommer til å få se mer neste år.

Dersom Cavani klarer å holde scoringsformen ved like ut sesongen, kan han vise seg svært avgjørende i den kommende europaligafinalen for et United-lag som bare har tatt ett av ni mulige poeng de siste tre kampene.

 

vicfulbru
SKUFFEDE: Bruno Fernandes og Victor Lindelöf skulle nok helst sett at tirsdagens oppgjør endte med United-seier.

Solskjær erkjenner at hans gutter må opp med opptil flere hakk for å kunne slå Villarreal, men påpeker også at United har slått tilbake fra vanskelige situasjoner tidligere i sesongen.

– I dag kan kanskje være en oppvekker, sier nordmannen og viser tilbake til egne utsagn om at United må være mer effektive og mindre «fancy og ekstraordinære».

Det mener Solskjær at Cavani er et godt eksempel på.

– Se på Cavani og hvordan han spiller, med taklinger, løp og scoringer. Det er ikke noe tull der. Vi kan ikke ha så mye tull.

Utelukker ikke spisskjøp

Med Cavani på laget i ett år til, har det kommet spekulasjoner knyttet til hvorvidt Solskjær nå vil fokusere på å forsterke andre områder når sommerens overgangsvindu åpner.

Slik tenker ikke Uniteds norske trener.

– Vi er ute etter å forsterke stallen, sier Solskjær og fortsetter:

Det er mange ting man må ha i hodet når man setter sammen en stall. Jeg sier ikke at hvis Edi blir, betyr det at det ikke kommer til å komme inn en annen spiss.

kean24
ETTERTRAKTET MANN: Harry Kane lenkes til flere av de største klubbene i England.

De siste ukene har det dukket opp stadig flere rykter rundt Tottenhams storscorer Harry Kane og spesielt de siste dagene har disse spekulasjonene eskalert.

United er blant klubbene som nevnes som potensielle kjøpere, men Solskjær vil ikke uttale seg om Premier League-toppscoreren.

Jeg synes ikke det er respektfullt overfor noen klubb eller spiller, sier United-treneren og utdyper:

Det er mange gode spillere der ute. Jeg kunne ha sagt at Messi og Ronaldo er interessante, men du vet at jeg ikke kan snakke om dem.

Powered by Labrador CMS