cavani32432

– Vi ønsker at han skal score med en stupheading foran et fullsatt Stretford End

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani ble kåret til banens beste på Sky Sports rett etter Uniteds 3-1-seier mot Tottenham søndag.

Etterpå var han også sentral da journalistene fikk stille sine spørsmål på Ole Gunnar Solskjærs pressekonferanse.

Hva tror Solskjær skjer?

United vil ha ham, ikke sant?

Hva er det som kan avgjøre det hele?

– 2-1-scoringen var en fantastisk prestasjon, og vi venter nå på avgjørelsen hans om han vil bli med videre. Det er imidlertid klart at vi har savnet sånne prestasjoner. Vi har ikke hatt en nier som det på noen år.

– Nå er han også frisk. Han har fått noen kamper på rad, og da kunne man også se at gutta forsøkte å spille på styrkene hans, sa Solskjær.

malann
DET ANNULLERTE MÅLET: Cavani tror han sender United foran, men VAR fjerner det.

Han tenkte da både på Pogbas fremspill til den annullerte scoringen før pause, og Greenwoods flotte innlegg til det som ble 2-1-målet.

– Begge pasningene var briljante, men gutta vet også at Edinson gjør de bevegelsene.

– Edinsons bevegelser var også avgjørende for Freds utlikning, la nordmannen til.

Men altså – hva skjer videre?

– Vi har selvsagt hatt møter om fremtiden. Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å beholde ham, men det er heller ingen hemmelighet at det har vært et vanskelig år for alle. Det har ikke vært mulig for ham å få familien over eller venner på besøk. Han har vært en del i karantene. Han har ikke kunnet reise eller oppleve kulturen i Manchester og omegn eller heller i England.

– Han tenker nå hardt og lenge på hva han vil, og det er forståelig. Han vet hva vi ønsker, og det er at han skal spille foran et fullsatt Old Trafford og score med en stupheading foran Stretford End.

– Det finnes ikke noe bedre følelse enn det. Så får vi se hva som skjer, sa Solskjær på pressekonferansen – og la til i et annet intervju at han krysser fingrene for at Cavani blir.

– Likevel, hvis han bestemmer seg for at det bare blir én sesong så er vi veldig glade for bare å kunne ha ham her i den tiden også, sa Solskjær.

Powered by Labrador CMS