solsmil

– Vi har en god sjanse til å få til det vi har planlagt i sommer

Publisert Sist oppdatert

Det var heldigvis ikke bare Superligaen det handlet om på fredagens pressekonferanse.

LES OGSÅ: – Jeg likte ikke Superliga-planene

LES OGSÅ: – Krever fire milliarder pund for å selge United

Det vil si, det handlet i alle fall også litt om konsekvensene ved at Superligaen feilet, og hvordan det kan slå ut på andre spennende områder.

Der beroliget Ole Gunnar Solskjær de som måtte tro at Superligaens fall endrer på Uniteds muligheter i sommer.

Nordmannen var fortsatt optimist.

– Med pandemien så har ting selvsagt endret seg det siste året, men jeg stiller meg fortsatt veldig positiv til at vi kan følge på med de planene (for sommervinduet) som jobber med.

– Jeg tror ikke dette forandrer noe. Jeg tror derimot fortsatt at vi har en god sjanse til å gjøre det vi har planlagt å gjøre, sa Solskjær.

De uttalelsene passer sammen med de rapportene United.no har fått fra Manchester. Det skal, i utgangspunktet, være et større håp denne sommeren enn det bar forrige sommer for at det skal bli et godt overgangsvindu for United.

Edinson Cavanis fremtid er imidlertid fortsatt usikker.

– Edinson har fortsatt ikke tatt en endelig avgjørelse. Han har ikke fortalt oss at han vil dra, men jeg er samtidig veldig klar over at han kan komme til å reise hjem igjen  til Sør-Amerika.

– Nå ønsker han en suksessfull slutt på sesongen, noe som kanskje også kan telle inn. Han vet også at jeg elsker å ha ham her, at gutta trives med ham og at jeg vil at han også skal få spille for United foran United-supporterne. Vi vil gi ham så lang tid som mulig, sa Solskjær.

Powered by Labrador CMS