Meunier og Cavani går glipp av tirsdagens kamp

PSG vant generalprøven, men alt var ikke bare fryd og gammen med 1-0-seieren over Bordeaux.

Publisert Sist oppdatert

Alt gikk ikke helt som det skulle for Paris Saint-Germain mot Bordeaux.

Joda, de vant 1-0, og har fortsatt full kontroll i den franske ligaen, men det kom enkelte nye skadebekymringer lørdag kveld.

Matchvinner ble Edinson Cavani, som scoret på straffespark i det 42. minutt, men Uruguay-helten gikk av banen rett før førsteomgangen var slutt, og kom ikke tilbake da andreomgang skulle settes i gang.

Cavani holdt seg til låret, og det fremstod med ett usikkert om vi ville få se ham i aksjon i tirsdagens kamp.

Thomas Meunier måtte også ut. Han havnet i en tøff kollisjon som førte til at helsepersonell kom med bårer til begge, men han fortsatte – før han senere ga beskjed til benken om at han måtte ut fordi han var svimmel.

PSG-kampen var en viktig del av vår Olé, Olé-sending denne uka – se episoden her:

– Det er altfor mange…

Trener Thomas Tüchel var en frustrert mann etterpå.

– Det skulle ikke være mulig å miste alle disse spillerne, sa han til Canal+.

– Cavanis smell er ikke godt nytt, men vi vet ikke hvor alvorlig det er. Jeg vet ikke om han spiller mot United. Vi må avvente. Da han ba om å få gå av så må jeg innrømme at jeg ble redd.

– Det betyr i så fall at vi må tenke gjennom ting på nytt. Det må man hvis man mister nøkkelspillere, men dette er egentlig altfor mye, altfor mye. Det handler ikke lenger om plan B, men plan D.

– Vi snakker tross alt om kvalitetsspillere, spillere som kan utgjøre en forskjell nettopp i Champions League. Vi har heller ikke en andre Neymar eller en andre Cavani, fortsatte han bekymringsfullt.

Søndag ble Tuchel sitert på at de første undersøkelsene ikke var gode, og Cavani neppe er med mot United.

– Det er ingen gode nyheter denne morgenen. Han har gjenomgått undersøkelser, og det vil bli flere tester her på treningssenteret. Min følelse er at det vil være veldig vanskelig for ham å være med i Manchester.

Det hadde Tuchel rett i. PSG kom senere søndag med en pressemelding om at deres undersøkelser viste at Edinson Cavani har en seneskade i høyre hofte, og at skadens utvikling de neste dagene vil bli avgjørende for hvor lenge han blir ute. Å tro at han blir klar til United-kampen fremstår uansett urealistisk etter en slik pressemelding.

I tillegg meldte PSG at Thomas Meunier har fått en lett hjernerystelse, og derfor går glipp av kampen.

BEKYMRET: Thomas Tuchel.
BEKYMRET: Thomas Tuchel.

Ikke bare problemer

Cavani og Meunier er altså ute av tirsdagens oppgjør, men det var ikke bare dårlig nytt for PSG i denne kampen.

Marco Verratti var tilbake fra start, og han er en viktig mann for den kommende franske seriemesteren. Italieneren fikk den første timen før han ble byttet ut.

Franske eksperter mener at Verratti ikke vil vare hele kampen på Old Trafford, men mye tyder i alle fall på at han ville spille en rolle i tirsdagens oppgjør.

Ellers fikk PSG spart en rekke spillere. Kehrer, Bernat, Marquinhos, Laywin Kurzawa og ex-red Di María var blant spillerne som ikke spilte her i det hele tatt, mens Kylian Mbappé kom inn for Cavani i pausen.

Paris Saint-Germain: Gianluigi Buffon; Thomas Meunier (Colin Dagba, 80.), Thiago Silva, Presnel Kimpembe, Stanley N’Soki, Christopher Nkunku, Dani Alves, Marco Verratti (Leandro Paredes, 59.), Moussa Diaby, Édinson Cavani (Kylian Mbappé, 46.), Maxim Choupo-Moting.
Ubenyttede innbyttere: Alphonse Aréola, Laywin Kurzawa, Azzedine Toufiqui.

Powered by Labrador CMS