– Edinson må venne seg til dette en stund

Publisert Sist oppdatert

Etter 90 minutter, en herlig scoring og bestemannsprisen mot Everton, var Edinson Cavani tilbake på benken fra start mot Leicester.

På stillingen 1-1 og med et kvarter igjen å spille ble han imidlertid sendt utpå.

Edinson Supersub Cavani

Fire minutter etter hadde han bidratt til at United tok ledelsen. Cavani mottok ballen i mellomrommet, skaffet seg plass og sendte en flott gjennombruddspasning som Bruno Fernandes utnyttet.

Dermed står Cavani med tre mål og to målgivende pasninger så langt i Premier League, og det på bare 212 minutter med spilletid.

Fortsatt har han heller ikke startet i ligaen, og ifølge Opta er fem målpoeng som innbytter best i Premier League så langt – to mer enn nestemann på lista.

SE PÅ GLEDEN: Edinson Cavani feiret 2-1-scoringen med Fernandes, Tuanzebe og de andre United-spillerne.

– Fantastiske bidrag

Ole Gunnar Solskjær er imidlertid klar på at uruguayaneren må matches forsiktig, at han ikke kan starte hver kamp.

– Edinson har vært ute en stund. Mot Everton i midtuka spilte han så 90 minutter i det som var en fysisk belastende kamp.

– Nå kom han innpå og utgjorde en forskjell med en gang. Det var en fantastisk pasning.

– Han må imidlertid venne seg til at det blir sånn som dette for ham også videre en stund. Han må bli vant til kravene til denne sesongen. Det er mye start og stopp, det er kamp hver tredje dag, men han bidro fantastisk i dag og han har bidratt fantastisk i denne troppen, sa nordmannen.

Powered by Labrador CMS