– Vi er i god dialog med ham

Publisert Sist oppdatert

– Han ønsker å være hundre prosent. Forhåpentligvis blir han klar til søndag.

Det sa Ole Gunnar Solskjær om Edinson Cavani på fredag.

Uruguyaneren er usikker til kampen mot Leicester, og det er også usikkerhet rundt Cavanis United-fremtid. Fra Argentina har det blitt hevdet at planen er å signere for Boca Juniors den kommende sommeren, mens det fra flere rapporter i Uruguay og andre steder har blitt nevnt at det mest trolige er at han tar én sesong til i United.

– Vi snakker med Eddy. Edinson er en toppspiss, og uansett hva han bestemmer seg for å gjøre, så får vi se. Vi er i god dialog med ham, siteres Solskjær på nå før Leicester-kampen. 

– Vi ønsker en stall med konkurranse om plassene, og vi trenger noen der fremme til å score målene for oss, så vi ser på det.

Utenom hva Cavani selv ønsker, så er spørsmålet rundt Cavanis United-fremtid potensielt også knyttet til hvilke posisjoner United ender opp med å forsterke seg i den kommende sommeren. Om et stort spisskjøp er mer sannsynlig neste sommer enn denne sommeren (slik det for eksempel potensielt kan være om Erling Braut Haaland er spissen United ender opp med å prøve å signere), så vil et forlenget Cavani-opphold trolig friste for United – i alle fall om ikke skadesituasjonen hans blir et problem utover våren.

LES OGSÅ: – Du spiller ikke for United om du ønsker et enkelt og komfortabelt liv

PÅ TRENING: Før Milan-kampen var Cavani på trening, men dagen etter dette bildet ble tatt, så endte United opp med å reise til Milano uten uruguyaneren.
PÅ TRENING: Før Milan-kampen var Cavani på trening, men dagen etter dette bildet ble tatt, så endte United opp med å reise til Milano uten uruguyaneren.

Usikkerhet rundt Rashford

Ole Gunnar Solskjær har også uttalt at han håper at Rashford er OK til kampen mot Leicester.

– Jeg vet ikke, for å være ærlig. Han slet litt i Milano, og gikk ut, så han er usikker til søndagen, men vi håper at han vil være OK.

I klubbintervjuet som ble gjort fredag ga han uttrykk for mer tvil når det gjaldt om Rashford kom til å spille fredag, for da sa han følgende om kantspilleren.

– Vi vet ikke ennå. Han behandles og vurderes. Jeg tviler på det, men jeg håper det [at han blir tilgjengelig mot Leicester]. Han prøver alltid å være tilgjengelig, så vi kommer til å gi ham så mye tid som mulig.

Etter Leicester-kampen er det landskamper, og VM-kvalifiseringskamper ønsker nok gjerne Marcus Rashford å være med på, men Solskjær er usikker på om det blir noe landslagsopphold på Rashford om han ikke er klar til Leicester-kampen.

– Når det gjelder England så vet jeg ikke. Selvsagt: om han ikke kan spille for oss, så er det vanskeligere å reise med England siden skaden da er mer alvorlig enn bare en dag eller to, sa Solskjær.

Selv om sitatene er gitt til Leicester-kampen, og ble spart til søndagsavisene, så er det verdt å nevne at den seansen med pressen skjedde rett etter torsdagens kamp, så helt oppdatert på situasjonen er jo ikke de sitatene.

IKKE HELT FRISK OG RASK FOR TIDEN: Kan det bli en liten pause for Rashford?
IKKE HELT FRISK OG RASK FOR TIDEN: Kan det bli en liten pause for Rashford?
Powered by Labrador CMS