Ryktesaker, uke 15

Rio Ferdinand legger ikke opp etter sesongen og Southampton-stjerneskudd til United?

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle ryktene i én og samme sak slik at det blir enklere å følge dem for dere som elsker rykter, og enklere å holde seg unna for alle de som ikke orker dem.

Les også: Forrige ukes rykter 

Søndag 13. april

19:38: Rio Ferdinand skal ha fortalt BTSport at han ikke legger opp etter sesongen og vil spille for Man Utd!

18:29: Thisisfutbol med en liten sak på hvorfor Manchester United må kjøpe backen Santiago Arias. 

12.14: Stjerneskuddet Adam Lallana har vært en åpenbaring denne sesongen og er svært aktuell for Englands VM-tropp. Nå linkes han til United sammen med Luke Shaw som har vært linket til United lenge. Les hele saken hos Irish Mirror her.

08.26: Edinson Cavani nevnes nok en gang. Denne gangen er det Daily Star som skriver i en «exclusive-sak» at United er villig til å ofre Luis Nani og £50 millioner til en overgang for nevnte Cavani. Ifølge avisen skal Nanis agent, Jorge Mendes, ha fortalt at portugiseren mest sannsynlig forsvinner ut portene i sommer, og Paris skal visstnok være blant plassene Nani ønsker seg. Les saken her.

Lørdag 12. april:

19:27: Fotball Direct News, ikke verdens mest troverdige kilde, melder at Manchester United skal ha vært i direkte kontakt med Borja Valeros agent om en overgang i sommer.

12.46: Daily Mirror med lignende sak som Express. Mange spillere må ut, og mange spillere må inn. Toni Kroos, Luke Shaw, William Carvalho, Seamus Coleman og Elaquim Mangala blir nevnt som spillere inn, mens Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Javier Hernandez, Patrice Evra og Ryan Giggs er spillere som må ut. Les hele saken her.

12.20: Nå melder Irish Independent noe annet angående Louis van Gaal. Noen innad i United skal ha avkreftet ryktene, og mer kan du lese her.

12.14: Er dette de fem Moyes er ute etter å hente? Express melder at desse fem skal være på den Moyes’ liste over hvem han skal bruke de £200m på: Toni Kroos, Luke Shaw, Seamus Coleman, Elaquim Mangala, Marco Reus. Les hele saken her.

02.00: Nærmer Louis van Gaal seg? Det skriver MirrorDen engelske avisen skriver at United-representanter skal ha vært i møte med nederlenderen. Les saken her.

Fredag 11.april:

20.20: Og nå linkes også Javier Hernández bort. Mexicaneren skal ha vekket interesse hos det spanske overraskelseslaget Atlético Madrid – i ledelse av Diego Simeone. Uniteds målsnik har ikke fått mer enn 11 kamper fra start denne sesongen, og kan være en mulig erstatter for Atléticos Diego Costa som trolig forsvinner fra den spanske hovedstadsklubben i sommer. Les Metros sak her.

18.56: Det er ingen tvil om at Moyes kommer til å gjøre endringer i sommer, men er Antonio Valencia blant de som går ut portene på Old Trafford? Ifølge Sports Direct News, så skal Tottenham være interessert i å hente lyntoget fra Ecuador. Mer om det kan du lese her.

12.30: United skal ha innsett at det blir veldig vanskelig å hente Toni Kroos til sommeren, men holder uansett alle dører åpne hvis muligheten kommer, skriver The Guardian. Les saken her.

08.30: Daily Mail skriver at David Moyes sin ryddejobb begynner for alvor nå. De mener at s mange som ti spillere kan forsvinne i sommer. Avisen tar det for gitt at Nemanja Vidic (allerede bekreftet), Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Patrice Evra og Anderson er ferdige som spillere på Old Trafford i sommer. I tillegg skriver avisen at Moyes vurderer å kvitte seg med Alexander Büttner, Shinji Kagawa, Ashley Young, Nani og kanskje noe overaskende Tom Cleverley.

 

Torsdag 10. april:

21:54: Van Gaal til United? I følge talkSPORT skal nederlenderen ha sagt nei til Tottenham og venter nå bare på jobbtilbudet fra United.

18.33: Daily Star skriver at Manchester United skal være interesserte i en annen colombianer. Denne gangen er det snakk om høyrebacken Santiago Arias som til daglig spiller for PSV Eindhoven i Eresdivisie. Les saken her.

17.30: Ifølge Daily Mirror har Manchester United speidere for å se på colombianske Jackson Martinez da hans Porto gjester Sevilla i Europaligaen torsdag kveld. – 27-åringen er ikke et nummer én-ønske hos noen av klubbene [Chelsea er der også], men det kan hende de ser etter han dersom de ikke lykkes i å hente noen andre, skriver Daily Mirror i artikkelen som du kan lese her.

11.25: TalkSport linker United til den tidligere West Bromwich-floppen Borja Valero. Den 29 år gamle spanjolen tilbrakte 2008/09-sesongen på The Hawthorns, før han ble utlånt til Mallorca og deretter til Villarreal. Siden 2012 har han imponert i Serie A, som kreativ midtbanespiller i Fiorentina. Les saken her.

07.55: Santiago Arias ble også nevnt i denne spalten onsdag, og ifølge The Sun vurderer United et bud på seks millioner pund for den 22 år gamle colombianske høyrebacken.  Det vil også kunne være lurt å kjøpe FØR fotball-VM da Arias og Colombia fort kan vise seg frem fra en god side i sommerens VM slik at prisen går opp.

07.45:  Uniteds sjefsforhandler, Ed Woodward, kommer til å bli igjen i Tyskland en liten stund for å få klare svar på om Toni Kroos faktisk er interessert i å komme til United.  Goal.com var inne på det samme onsdag, og ifølge Daily Mirror vil United avklare om han virkelig vil komme eller om United egentlig kun brukes for å få en bedre avtale med Bayern. Les saken her.

Onsdag 9. april:

15.35: Serbiske Sporske melder at United har tilbudt Vojvodinas lovende 17 år gamle keeper, Vanja Savic-Milinkovic, en ukes prøvespill på Old Trafford, fra 13. april. Inside Futbol skriver at speidere fra United har sjekket den unge burvokteren en rekke ganger de siste månedene, og at klubben nå ønsker å studere ham på nært hold. Savic-Milinkovic har ennå ikke spilt for Vojvodinas førstelag, men skal ha vakt oppsikt ved bare å slippe inn tre mål på seks gruppespillkamper for Serbia under UEFAs U17-mesterskap.

15.25: Goal.com hevder at Uniteds adm.dir. Ed Woodward, har planer om å benytte München-oppholdet til å starte samtaler med Bayern-ledelsen om en overgang for Toni Kroos. United tror at et bud på £40 millioner vil være nok til å få den tyske storklubben til å gå med på et salg av den 24 år gamle midtbanespilleren. Kroos’ kontrakt utløper neste sommer. Les mer her.

10.00: Agenten til Toni Kroos, Volker Struth, sier ifølge Bild at han akkurat nå tror «at Toni Kroos spiller for Bayern også frem til 2015″….så kan man selv velge å tro det eller mene at det meste som nå kommer frem er del av taktikken for å skaffe spilleren en best mulig avtale i Bayern – eller andre klubber.

09.20: United følger visstnok fortsatt med på PSVs Santiago Arias.

 

07.55: Diego Forlan sier ifølge Daily Star at han anbefalte Luis Suarez om å gå til Manchester United den gangen han skrev under for United. – Han spør meg alltid om råd, og da Liverpool ga ham et tilbud så sa jeg selvsagt at han heller burde dra til United. Jeg snakket imidlertid også positivt om Liverpool, sier uruguayaneren. Les saken her.

07.45: Ifølge TalkSPORT kan United, Napoli og Arsenal bli lagene som kjemper om Lyons Maxime Gonalons (25) til sommeren. Lyon sliter med økonomien, og midtbanespiller Gonalons har kvaliteter som kan gjøre ham interessant for større klubber. Les saken her.

Tirsdag 8. april:

17.34: Er Mehdi Benatia mannen som skal erstatte Nemanja Vidic i sommer? Roma-stopperen er ifølge Daily Express klar over interessen fra United. Marokkaneren skal også ha uttalt følgende til Le Equipe:

– Vi skal ha et møte med Roma. Klubbens direktører er klar over interessen fra de store klubbene.

Les mer hos Daily Express.

09.05: Så har vi Toni Kroos igjen. Nå skal han – ifølge langt fra bestandig pålitelige Daily Star – ha uttalt at han ønsker seg til Old Trafford.
Overfor venner skal han ha forklart at han heller vil være frontfigur i United enn å stå i skyggen av Bastian Schweinsteiger i Bayern. Les mer her.

08.25: Det har lenge vært kjent at David Moyes er fan av Evertons høyreback Seamus Coleman. Spørsmålet har bare vært hvordan han skal klare å lokke 25-åringen bort fra Goodison Park. Nå skal imidlertid United-manageren, ifølge Football Direct News, ha funnet en mulig løsning, og det like under nesetippen.
I likhet med alle andre har Moyes sett at Tom Cleverley har hatt en mindre heldig sesong i rødt. Samtidig vet han at managerkollega Roberto Martinez i Everton lenge har hatt sans for 24-åringen. Derfor planlegger Moyesie nå å tilby Cleverleys tjenester – pluss £10 millioner, i håp om å få oppfylt sitt ønske om å få se Coleman i United-drakt fra høsten av.

08.00: Så har United fått en konkurrent i kampen om Toni Kroos’ underskrift. Ifølge ikke alltid like pålitelige «spanske rapporter», er det Real Madrid som nå har meldt seg på i konkurransen om den 24 år gamle Bayern München-spilleren. Les mer her.

07.55: Det kommer neppe som noen stor overraskelse på noen når Nanis agent, Andrea Pastorello, overfor Daily Mirror antyder at klienten sannsynligvis kommer til å forlate Old Trafford i sommer.
Fiorentina blir nevnt som en mulig destinasjon for 27-åringen, selv om Pastorello innrømmer at italienske klubber kan få problemer med å innfri spillerens lønnskrav.

Mandag, 7. april:

17.15: Daily Mail melder at United-speidere var til stede på Fiorentinas kamp mot Udinese i helgen for å se på Fiorentina-kantspilleren Juan Cuadrado. Cuadrado, som etter alt å dømme skal spille VM-fotball for Colombia i sommer, er en høyrekant som også har spilt som vingback for Viola. Hans allsidighet skal gjøre Moyes interessert.

Cuadrado scoret mot Udinese, som faktisk også er deleier av spilleren (akkurat det gjør en overgang mer komplisert, men Fiorentina skal være klar for å selge), og også Bayern München og Arsenal skal ha speidet på ham i det siste. Les mer her.

Anderson kom inn som innbytter for Fiorentina.

15.50: Er Luke Shaw klar for United? Vel, ikke vet vi, og ingenting er bekreftet, men de to United-fanzinene Red Issue og United We Stand, melder visstnok begge at rødtrøyene har sikret seg den unge Southampton-backen for £27 millioner. Vi holder pusten – i hvert fall inntil videre.

08.10: I dag er det gratisavisen Metro som skriver om Sevilla-forsvarer Alberto Moreno. Det hevdes at Arsenal, United, City, Chelsea og Liverpool, vil gå til overgangskrig for å sikre seg den 21 år gamle spanske venstrebacken. Og, som om ikke det skulle være nok, påstås også Real Madrid å ha stilt seg i køen. Moreno skal være verdsatt til rundt £30 millioner.

07.50: Dersom meldingen i italienske TuttoMarcetoWeb.com medfører riktighet, har Manchester United fått konkurranse fra Arsenal i kampen om PSGs midtbanespiller Marco Verratti.
21-åringen har hatt en strålende sesong for pariserne, og tippes allerede som arvtaker til den aldrende Andrea Pirlo i rollen som selve motoren i det italienske landslaget. Les mer her.

 

Powered by Labrador CMS