– Vi må bli vant til å bruke ham mer

– Dere burde følge Edinson med et eget kamera og sett bevegelsene hans. De er fantastiske, roser Ole Gunnar Solskjær etter 33-åringens scoring mot Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Fulham ledet 1-0 og United var, som vanlig, i trøbbel på bortebane.

Men som så mange ganger før denne sesongen slo United tilbake etter å ha havnet under.

– Alle kan lære av ham

Og det var nettopp Edinson Cavani som brakte balanse i regnskapet da han utnyttet en retur fra Fulham-keeper Alphonse Areola og banket ballen i mål fra kloss hold.

UTLIGNET: Edinson Cavani serverer et jubelbrøl etter utligningen mot Fulham.
UTLIGNET: Edinson Cavani serverer et jubelbrøl etter utligningen mot Fulham.

– Det er en slik scoring du får av en goalgetter. Edinson er en spiss som du vil ha i boksen. Bevegelsene hans er fantastiske. Dere burde fulgt ham med et eget kamera, alle kan lære av det, sier Solskjær til MUTV etter seieren på Craven Cottage.

På pressekonferansen etter kampen forklarte Solskjær også at medspillerne må bli enda flinkere til å utnytte de smarte bevegelsene fra Cavani som fyller 34 år i februar.

– Vi må bli vant til å bruke ham enda mer. Han hadde også en strålende heading i 2. omgang med en fantastisk redning av Areola. Noen ganger er det nesten frustrerende å se ham gå ut på kanten for å legge innlegg, for jeg vil ha ham inne i feltet for å avslutte, sier Solskjær.

– Aldri scoret et lignende mål

Selv om Cavani leverte en god kamp og besørget den viktige utligningen, var det Paul Pogbas 2-1-scoring som fikk det meste av oppmerksomheten etter kampen.

På pressekonferansen etter kampen ble Solskjær spurt om noen av hans fulltreffere i United-drakten hadde vært av samme kaliber.

MATCHVINNER: Paul Pogbas stjernetreff avgjorde bataljen i London mot Fulham.
MATCHVINNER: Paul Pogbas stjernetreff avgjorde bataljen i London mot Fulham.

– Jeg tror aldri jeg scoret et like bra mål som det Pogba gjorde. Jeg hadde noen bra langskudd med venstre, særlig et borte mot Lille i Frankrike, men jeg hadde aldri et slikt fulltreff som det Paul hadde i dag. Det var en fantastisk scoring, sa Solskjær.

Scoringen til Pogba sørget for at United er tilbake på tabelltoppen etter at Leicester og byrivalen Manchester City hadde vekslet på å låne den posisjonen i henholdvis et knapt døgn og drøye to timer. 

Fire av de fem neste kampene til United er hjemme på Old Trafford. Først ut er Liverpool i FA-cupen til helgen, før tabelljumbo Sheffield United kommer på besøk nste onsdag.

Deretter venter Arsenal og en ny London-tur for United, mens Southampton og Everton gjester Old Trafford i starten av februar. Se terminlista her.

PS! Kampen mot Everton kan få ny dato dersom United går videre i FA-cupen.

Powered by Labrador CMS