fred

Fred knuste Cavani med lekker målgivende – hoppet rett i privatfly til England

Brasil feide Uruguay av banen med 4-1 i Manaus. Etter kampen skal Fred og Edinson Cavani ha boardet et privatfly sammen med flere Premier League-spillere. Det er uansett usikkert om de to United-spillerne vil spille kampen mot Leicester.

Publisert Sist oppdatert

Fred åpnet målfesten med en vakker målgivende på Arena da Amazonia etter bare ti minutter.

United-spilleren spilte Neymar alene med keeper med en ambisiøs gjennombruddspasning bak Uruguay-forsvaret. Etter noen steg med brasiliansk samba sendte PSG-stjernen hjemmelaget i ledelsen.

– For en utrolig kveld! Gratulerer til hele laget for en fantastisk kamp, tvitret Fred natt til fredag skandinavisk tid.

Skjermbilde 2021-10-15 kl. 07.34.49
MÅLGIVENDE: Fred var nest sist på Brasils første scoring mot Uruguay. Skjermdump: CONMEBOL / YouTube

Med 31 av 33 mulige poeng er Brasil så godt som klare for VM i Qatar.

Uruguay kniver for øyeblikket med Ecuador og Colombia om den siste plassen som gir direkte kvalifisering etter to strake tap for Argentina og Brasil.

Cavani hadde en ball i nettet mot brasilianerne, men scoringen ble annullert for offside.

Raphinha gjorde 2-0 og 3-0 for hjemmelaget, mens Gabriel Barbosa hadde det siste. Luis Suarez sto bak Uruguays redusering på et frispark.

Da kampen var ferdigspilt, var det 35 timer til avspark i lørdagens Premier League-oppgjør mot Leicester.

Flere av toppklubbene ønsker naturligvis å få sine stjernespillere hjem til England så raskt som mulig, og ifølge Daily Mail skal klubbene ha hatt samtaler om å leie privatfly for å hente stjernene hjem så raskt som mulig.

Likevel er det usikkert om Fred kan spille mot Leicester. Brasilianeren spilte landskamp i Colombia på søndag, som er et av sju land på Storbritannias røde liste. Dermed skal Fred ifølge regelverket i karantene.

Britiske myndigheter har imidlertid åpnet opp for at Premier League-spillerne kan kan gå ut av karantene én gang daglig for å trene eller spille kamp.

Men det krever at spilleren er fullvaksinert. Tidligere har det blitt rapportert at flere United-spillere ikke ønsker vaksine. Om Fred er blant dem er usikkert.

Før oppgjøret mot Uruguay sa Fabinho at han neppe ville være aktuell til Liverpools kamp mot Watford som også spilles lørdag. Lagets brasilianere vurderte å reise direkte til Spania, der Liverpool møter Atlético Madrid i neste uke.

Cavani har ikke vært i rødt område og må derfor ikke i karantene.

Ole Gunnar Solskjær vil sannsynligvis avsløre om Fred og Cavani er aktuelle mot Leicester på fredagens pressekonferanse.

Powered by Labrador CMS