cavani

Overtidsdrama da Cavani & co sikret VM-billetten

Rasende Peru-spillere følte seg snytt for scoring på overtid da Edinson Cavanis og Facundo Pellistris Uruguay sikret VM-billetten i natt.

Publisert Sist oppdatert

Facundo Pellistri startet kampen og Edinson Cavani kom inn som innbytter da Urugyay slo Peru 1-0 i natt og dermed kvalifiserte seg til VM i Qatar.

Flamengos Giorgian de Arrascaeta sendte vertene i føringen like før pause, og Cavani & co holdt på 1-0-ledelsen ut kampen. 

Uruguay v Peru - FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifier
MORO I MONTEVIDEO: Uruguays spillere jubler over seieren mot Peru som sikret VM-billetten natt til fredag.

På overtid av oppgjøret inntraff dramatikken som fikk Perus spillere og ledere til å tenne på alle plugger. Miguel Trauco sendte i vei et skudd som Sergio Rochet redder ved å ta noen steg bakover inn i sitt eget mål. 

Rochet holdt armene strake for å hindre at ballen krysset mållinjen, men Perus spillere og ledere er utvilsomt av den oppfatning av at ballen faktisk var over streken. 

Med kun én kvalifiseringskamp igjen for både Uruguay og Peru, leder Cavani & co med fire poeng på Peru.

Full kontroll for Fred

Fullt så dramatisk ble det ikke da Brasils stjernegalleri møtte Chile på Maracana.

Fred startet kampen for Brasil og spilte 82 minutter i 4-0-seieren.

Brazil v Chile - FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifier
FULL FART MOT VM: Casemiro, Fred og Brasil hadde full kontroll på Alexis Sánchez og Chile. Brasil vant 4-0 og er allerede klare for VM i Qatar.

Neymar og Philippe Coutinho scoret på hver sin straffe, mens Junior og Richarlison også tegnet seg på scoringslisten.

Brasil har for lengst kvalifisert seg til VM, og kun en liten kollaps i de to siste kampene, kombinert med en sterk sluttspurt av Argentina, kan forhindre at Brasil vinner Sør-Amerikas kvalifiseringsgruppe. 

Powered by Labrador CMS