– United er interessant

Eden Hazard snakker om de siste dagers rykter.

Publisert Sist oppdatert

21 år gamle Eden Hazard har scoret 11 mål på 27 kamper for de regjerende franske mesterne, Lille, denne sesongen, og har vært sterkt koblet til United de siste dagene.

Tirsdag skriver The Times at Sir Alex Ferguson nå har sett ham tre ganger i aksjon på egen hånd, og at United nå sterkt vurderte å legge inn et bud.

Kanskje er det bare spekulasjoner, men belgieren har nå selv uttalt seg i saken.

– Selvfølgelig (er United interessant). Det er en klubb som ville vært interessant for alle, men akkurat nå er fokuset mitt Lille.

– Men ja, det er en glede å bli sett og vurdert av en av verdens beste trenere, kanskje den beste, sier han til La Voix du Nord.

Hazard har også blitt koblet til Tottenham, Real Madrid, Inter og Manchester City de siste månedene, og prisen har tidligere blitt satt til å ligge på om lag 30 millioner pund.

Så må man bare vente for å finne ut om United virkelig foretar seg noe, eller om Eden Hazard blir en ny Wesley Sneijder.

Selv om han bare har blitt 21 år har Hazard allerede rukket å spille 26 A-landskamper for Belgia, og i fjor var han altså sentral da Lille vant både serien og cupen i Frankrike.

Powered by Labrador CMS