Woodward med ny støtte til Solskjær

Publisert Sist oppdatert

Fredag snakket Ed Woodward i et såkalt fanforum, og tidlig lekket det ut at United-toppen viste en viss skepsis til en sommer med gigantiske overgangssummer.

LES SAKEN: – Overganger for 100 millioner? Innse realiteten

Nå har Uniteds egen nettside, manutd.com, også lagt ut litt av det som ble snakket om på møtet med ulike supportergrupperinger.

Der erkjente han at en Premier League-oppstart sannsynligvis skjer for tomme tribuner, selv om United ikke nødvendigvis er så glade for det.

Han avviste at han hadde hørt noe som helst om at det kunne være et scenario å fullføre sesongen utenlands.

Og så handlet det, nesten som alltid, også litt om overganger.

– Det er av høyeste prioritet for oss å styrke laget og bygge videre på det Ole veldig tydelig er i ferd med å få til med å få oss tilbake igjen til toppen, men vi må få klarhet i hvordan fremtiden blir, sa Woodward.

– Vi er riktignok så heldige at vi er i en veldig sterk finansiell situasjon sammenliknet med mange andre klubber, men vi er ikke immune mot de økonomiske konsekvensene av coronaviruset.

– Jeg vil derfor si at så fort vi ser en klar vei gjennom denne krisen – og ser en fremtid med noe som likner på normalen igjen – så er målet selvsagt at vi skal være svært konkurransedyktige i overgangsmarkedet igjen.

Powered by Labrador CMS