– Vi er i en bedre situasjon enn mange klubber

Ed Woodward er storfornøyd med å ha Donny van de Beek på plass, men sier samtidig at fotballverdenen er i en vanskelig situasjon for øyeblikket.

Publisert Sist oppdatert

Ed Woodward er kanskje ikke verdens mest populære mann blant United-supporterne. I lørdagens kampprogram har United sin administrerende direktør snakket litt om overgangsvinduet:

– Forstyrrelser fra pandemien skaper et enormt økonomisk press fra toppen til bunnen av fotballpyramiden, og selv om vi er heldige å være i en bedre posisjon enn mange klubber er vi ikke immune mot påvirkningen.

United har foreløpig kun hentet Donny van de Beek dette overgangsvinduet. Det er en signering Woodward er fornøyd med.

– Til tross for dette er vi glade for å ha hentet Donny van de Beek fra Ajax, noe som gir oss ytterligere kvalitet på midtbanen, som allerede har blitt forsterket etter at vi hentet Bruno Fernandes i januar. 

STARTER MOT PALACE? Donny van de Beek an få sin offisielle United-debut lørdag kveld.
STARTER MOT PALACE? Donny van de Beek an få sin offisielle United-debut lørdag kveld.

– Både Donny og Bruno er spillere vi hadde fulgt i l lang tid, og det at de signerte gjenspeiler en langsiktig tilnærming med å hente gode spillere sammen med de egenutviklede spillerne vi har. Vi utvikler en tropp som kan vinne troféer og som spiller en underholdene angrepsfotball.

Selv om det kun er Van de Beek som har kommet inn portene på Old Trafford trekker Woodawrd fram de spillerne som allerede i troppen.

– I den prosessen har vi også gitt nye kontrakter til Nemanja Matic, Dean Henderson, Brandon Williams, Scott McTominay og Mason Greenwood. Vi har også fortsatt å styrke vårt gode akademi ved å tiltrekke oss flere unge lovende spillere fra hele Europa, inkludert Marc Jurado fra Barcelona og Alvaro Fernandez Carreras  fra Real Madrid.

NY KONTRAKT: Scott McTominay signerte ny kontrakt med United i somer.
NY KONTRAKT: Scott McTominay signerte ny kontrakt med United i somer.

Til slutt minner 48-åringen på at det er en utfordrende situasjon fotballverdenen er i.

– Sammen styrker disse investeringene vår optimisme for fremtiden, og vi vil fortsette å bygge på dette sterke grunnlaget. Vi må også være ansvarlige i vår ressursbruk i den ekstraordinære utfordringen alle i fotballen nå står overfor.

 

Powered by Labrador CMS