United-supportere angrep Woodwards hjem

Ed Woodward og familien angrepet av supportere. Klubben har kommet med pressemelding, og United-toppen får støtte fra noe uventet hold.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld kastet Manchester United-supportere bluss mot hjemmet til Ed Woodward, kona og deres to barn.

Det er Sky som melder dette (se bilder i saken).

Gjerningsmennene skal ha filmet det hele og lagt det ut på sosiale medier.

Kan utestenge de aktuelle

I en pressemelding har klubben skrevet følgende: 

Manchester United Football Club har i natt blitt gjort oppmerksomme på hendelsen ved hjemmet til en av våre ansatte. 

Vi vet at fotballverdenen vil stå bak oss, og vi jobber sammen med Greater Manchester Police for å identifisere gjerningsmennene. 

Enhver som blir funnet skyldig for denne handlingen, eller ferdsel på denne eiendommen, vil bli utestengt fra klubben på livstid. 

At supportere uttrykker sin mening er en ting, men kriminelle handlinger og intensjon om å sette liv i fare er noe annet. 

Woodward, og Glazer-familien som eier klubben, har fått hard medfart fra supportere under kamp denne sesongen. Det spekuleres i om dette er en protest mot hvordan klubben drives. 

Får støtte av Raiola

Woodward får støtte fra noe uventet hold. Man leser ofte om uenigheter mellom Manchester United som klubb og Mino Raiola, som er agent for blant annet Paul Pogba og Jesse Lingard.

– Hvis noen har brukt meg som en grunn til å skape sinne mot Ed, så er de på skikkelig bærtur. Min og Eds relasjon er god. Den er profesjonell. Vi enes ikke alltid om alt, men det er helt normalt. Det som skjedde tirsdag kveld er er ikke normalt. Det er vold, og jeg tar avstand fra all type vold. De gutta er idioter og dette er kriminell oppførsel, sier han til The Athletic

SNAKKER FRITT: Den ellers så beryktede agenten skiller mellom fotballen og livet, og sliter med å forstå at noe slikt kan skje.

– Disse folka må bures inne og skoleres. Dette kan ikke være en del av sporten. Dette sport. Det handler ikke om liv og død. Det er UN-DER-HOLD-NING.

Agenten har tidligere kritisert måten klubben drives på, og har blant annet sagt at United ville ødelagt Pelé, Maradona og Maldini. Likevel er agenten klar i sin støtte Woodward:

– Jeg stiller meg bak Ed Woodward. Jeg er på hans side. 

– Jeg er bak Ed ett hundre prosent. Jeg syns alle i fotballen bør vise sin støtte. Om du er enig med ham eller ikke. Dette er ikke business. Ingen har rett til å vandalisere huset ditt og skremme familien din. Hva hadde skjedd om barna hans var hjemme? Er vi fullstendig gale? Er dette England?

Powered by Labrador CMS