– Overganger for hundre millioner? Innse realiteten…

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho for 100 til 150 millioner pund?

Saul Niguez for det samme?

Jack Grealish for 50-70 millioner pund?

En ny stjernespiss til 50-100 millioner pund?

Kanskje Kalidou Koulibaly for 90 millioner pund, og et mulig salg av Paul Pogba til Juventus, Real Madrid eller Paris St. Germain i en avtale verdt 100 millioner pund eller mer?

I en samtale med et fanforum fredag skal Ed Woodward ha snakket ned sannsynligheten for at noe sånt kan skje.

Det skriver The Telegraphs United-journalist, James Ducker.

– Ingen bør være i tvil om hvilken utfordring som nå venter alle innen fotballen, og det kan fort hende det ikke blir «business som normalt» for noen klubber, inkludert oss selv, i overgangsmarkedet denne sommeren, skal Woodward ha sagt.

USIKKER PÅ FREMTIDEN: Uniteds økonomi skal være bunnsolid, selv i tøffe coronatider, men Ed Woodward tror alt vil påvirkes av krisen.
USIKKER PÅ FREMTIDEN: Uniteds økonomi skal være bunnsolid, selv i tøffe coronatider, men Ed Woodward tror alt vil påvirkes av krisen.

– Som alltid er lagets suksess det som prioriteres, men vi må se hvordan dette påvirker hele fotballindustrien, hvilket tidsrom det blir et overgangsvindu og det store bildet rent økonomisk før vi en gang kan snakke om å returnere til normalen.

– Med det som bakgrunn så må jeg innrømme at alle spekulasjoner rundt overganger for enkeltspillere verdt hundrevis av millioner med pund denne sommeren er å ignorere realiteten som fotballen står i.

Woodward trakk igjen frem Uniteds økonomiske modell som ekstremt viktig – en modell som nå har ført til at United nå under coronakrisen også kan ivareta sitt sosiale ansvar i Manchester-området.

Han understreket også at det er gjort flere grep for å bedre atmosfæren på Old Trafford.

– Så håper vi, som dere, at laget kan returnere til banen igjen så fort det er trygt å gjøre det. Forhåpentligvis kan vi fullføre en sesong som lovet så bra for oss med spill videre i Premier League, Europa League og FA-cupen, sier Ed Woodward.

Powered by Labrador CMS