– Like viktig som resultatene er alt som skjer i kulissene

Ed Woodward om året som var og tiden som kommer.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke hver dag han snakker eller sier noe på trykk, Ed Woodward, men nå som 2020 har blitt til 2021 har Uniteds viseadministrerende direktør satt noen ord på trykk i det offisielle kampprogrammet til kampen mot Aston Villa.

For å ta konklusjonen med en gang – sjefen er positiv.

– Når vi nå sier velkommen til Aston Villa til Old Trafford for første kamp i 2021 så er det mye å være opprømte for på banen. Ole og laget hans kjemper sterkt ligaen, og er fortsatt med i tre cuper, begynner det.

– Lagets positive form har løftet humøret til alle de siste ukene, etter sju seirer og to uavgjorte på de ni siste kampene nasjonalt.

Woodward understreker så hvor tøft coronaviruset har påvirket en stor del av Uniteds supportergruppering, og at det er derfor klubben har gjort så mye som den har gjort for å hjelpe i lokalsamfunnet.

Han er også klar på at selv om vi fortsatt står foran en vanskelig vinter så er det lov å være mer optimistiske for fremtiden, med coronavaksinen underveis.

HELT SENTRALE FOR UNITEDS FREMTID: Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward.
HELT SENTRALE FOR UNITEDS FREMTID: Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward.

– Laget har klart seg bra med disse utfordrende rammevilkårene. (…) Vi har tatt flere poeng etter at project restart satte i gang i juni enn noen annen Premier League-klubb. Vi har også fire flere seirer og ni mål mer enn på samme tid forrige sesong.

– Det er mange slike positive statistikker å bruke for å vise utviklingen under Ole det siste året, men de sier også bare én del av historien.

– Like viktig er arbeidet som skjer i kulissene. Det handler både om å bygge en vinnerkultur, spille angrepsfotball i tråd med klubbens tradisjoner, og det å ha et lag med unge og hardtarbeidende spillere, tuftet på egenutviklede spillere koblet med klasse-signeringer.

– Vi nærmer oss disse målene nå som troppen utvikler seg etter signeringene av Bruno Fernandes, Donny van de Beek, Alex Telles og Edinson Cavani. De kontinuerlige investeringene reflekterer også klubbens styrke og vår støtte til Solskjær – samtidig som vi har vært disiplinerte i det som har vært en ekstremt utfordrende tid.

– Som alltid er målet likevel trofeer, og med laget kjempende på fire fronter så er vi optimistiske om veien som ligger foran oss i 2021, skriver Ed Woodward.

Powered by Labrador CMS