Dette banneret ble flydd over Old Trafford

Før avspark mot Liverpool ble det flydd et banner med skriften «Ed still failing: #Woodwardout».

Publisert Sist oppdatert

Det ble naturligvis dokumentert av flere av dem som var til stede i kampen mellom United og Liverpool søndag kveld.

Andy Mittens United We Stand har nylig gjennomført et intervju med Ed Woodward, kanskje den mest kontroversielle og omdiskuterte personen i Manchester United. Deler av dette intervjuet har nå blitt publisert i The National.

– Jeg forstår at [jobben jeg gjør] blir gjennomgått. Det er en del av jobben.

Han er tydelig på at suksess ikke handler om å være en del av topp fire.

– Vi må gjøre alt vi kan for å vinne Premier League igjen. Vi har ikke suksess før vi gjør det. Andreplass er ikke suksess, vi må vinne Premier League.

– Jeg føler vi på er på riktig spor for å komme oss tilbake det til det punktet, men vi må være tålmodige.

SUKSESS: Dette er det vi håper å se etter hvert – Ole Gunnar Solskjær og United som feirer ligagull. Her fra 2002/03-sesongen.

Woodward sier Solskjær ble ansatt fordi han passer med klubbens fotballvisjon, og fikk da det naturlige oppfølgingsspørsmålet – hva er den visjonen?

– Å vinne, spille offensiv fotball med spillere som har en x-faktor, og å gi ungdommer en sjanse.

– I tillegg til det ønsker vi at spillere som kommer inn skal respektere sine lagkamerater, klubben og historien. De må forstå at de er med på å skape en arv ved å komme til Manchester United. Ingen er større enn klubben.

– Det skal være både en ydmykhet og en arroganse. Ydmykhet når du er på lagbussen, og når du bærer klubbdressen på riktig måte og har på deg klubbslipset, du skal representere klubben på riktig måte. Og så signerer du autografene for folka som betaler lønna di.

– Så, når du går inn i garderoben, så tar du på deg den røde drakta, og du føler deg arrogant og selvsikker. Som Michael Carrick sa i boka si: du ønsker ballen, du ønsker ballen også i trange rom, du ønsker en never-say-die-innstilling. Ole har fått en del av den disiplinen tilbake.

– Uansett hvilken manager vi har, så må han være enig i den filosofien, og Ole er en vandrende og talende versjon av det. La oss se hvordan dette går med Ole når det gjelder den kulturelle restarten.

Les mer her – eller i United We Stand.

FÅR MER STØTTE FRA WOODWARD: Ole Gunnar Solskjær.
Powered by Labrador CMS