– Ikke nødvendig for meg, men kanskje det var nødvendig for dere?

Solskjær sikter seg fortsatt inn på topp fire, og røper ellers at Woodward-støtteerklæringen ikke hadde så mye å si for ham, siden han uansett snakker med styret og klubben hele tiden.

Publisert Sist oppdatert

På del to av pressekonferansen snakket Ole Gunnar Solskjær blant annet om jakten på Champions League-spill og om egen stilling – i tillegg til ønsket om en ny offensiv spiller.

Som Solskjær har nevnt tidligere, så tror han det blir vanskelig for de andre lagene å gjøre noe med Liverpool og City denne sesongen også.

– Fjorårets topp to var altfor langt foran resten av oss. Jeg mener vi bør være i og rundt plassene bak der. Chelsea går gjennom en lignende periode med gjenoppbygging, Arsenal, Tottenham, oss, du har Leicester… det er mange lag som ønsker de posisjonene, og det er rundt der vi vil være.

– Et topp fire-lag, altså?

– Jeg tror det, ja.

– Mentalt var forrige sesong en lang og energitappende sesong, og til slutt jobbet vi hardt med å tilbakestille mentaliteten deres, og nå handler det mer om oss. Nå blir vi mer og mer «satt» i måten vi ønsker å spille på, vi endrer ikke like mye på laget. Sist sesong da jeg kom inn, så måtte vi endre litt mer, så motstanderen avgjorde i stor grad hvordan vi skulle angripe kamper. Og når en tar avgjørelser om dette som et langtidsprosjekt, og en tenker på fremtiden, så må en finne en måte vi ønsker å spille på.

– Har du tvilt på deg selv i det hele tatt?

– Du evaluerer alle kamper, og ser gjennom kampene, men jeg tviler ikke på meg selv, nei. Hvis jeg tviler på meg selv, så tror jeg resten av verden ville gjort det også. Vi har mange diskusjoner, så vi har tro på det vi gjør.

MÅLET ER KLART: United ønsker en Champions League-plass.
MÅLET ER KLART: United ønsker en Champions League-plass.

En journalist begynte videre å snakke om erfaringen han har rundt seg, og nevnte også Sir Alex Ferguson.

– Jeg har et veldig bra støtteapparat, så jeg kommer ikke til å hente Sir Alex tilbake opp hit nå! Selvsagt snakker jeg med Sir Alex, men det har vært en stund siden jeg snakket med ham sist. Han har vært på ferie.

– Ed Woodward snakket denne uka om at United bygger for fremtiden med deg som manager, at de stoler på deg. Trengte det å bli sagt nå med den starten dere har hatt?

– Jeg vet ikke om det var nødvendig, det kom jo i forbindelse med at han la frem årsresultatene. Jeg har hatt mange samtaler med styret og klubben, og hvordan vi ser på dette fremover.

– Kanskje det var nødvendig for dere [sa han og så på journalistene], men for min del bryr jeg meg ikke så mye om hva som står i avisene.

STØTTET SOLSKJÆR OFFENTLIG: Men det tror Solskjær at betydde mer for pressen enn for ham selv.
STØTTET SOLSKJÆR OFFENTLIG: Men det tror Solskjær at betydde mer for pressen enn for ham selv.
Powered by Labrador CMS