glazer

Glazer fikk gjennomgå i nytt møte: – Han har allerede brutt løftet sitt

Publisert Sist oppdatert

Fredag 30. april, dagen etter 6-2-seieren mot Roma, holdt klubben et nytt møte med fansen som følge av uroen som har preget den siste tiden.

Ed Woodward var til stede på det digitale møtet. Det var han ikke sist, noe som hadde sin forklaring i at han går av i løpet av 2021.

Den administrerende direktøren gjorde det klart at han ønsker å lytte til fansen og beklaget seg som Joel Glazer har gjort tidligere.

– Det skulle vært en skikkelig diskusjon i forkant. Da hadde vi unngått å gjøre den feilen vi gjorde, sa Woodward på møtet.

Det ble imidlertid kommentert at Joel Glazer ikke deltok.

– Ved å ikke være her i dag har han allerede brutt løftet han ga i det åpne brevet til oss om at han skulle bli bedre på å kommunisere med fansen. Han hadde muligheten i dag, men viser igjen en mangel på respekt når han ikke griper den, sa en av fansens representanter.

Glazer har meldt at de vil stille på det neste møtet som finner sted 4. juni. På fredagens pressekonferanse ble Ole Gunnar Solskjær spurt om han håper partene kommer til en slags enighet.

– Det var flott å møte fansen igjen (mot Fulham). De støttet laget, og møtet mellom fansen og eierne vil naturligvis være et skritt i riktig retning. Vi ønsker å starte neste sesong med god atmosfære rundt klubben, sa Solskjær.

Møtet handlet i hovedsak om at fansens representanter gjentok standpunktene og kravene som er uttrykt tidligere.

Chas Banks som representerer funksjonshemmede fans kom blant annet følgende melding til klubben:

– Jeg vil ikke at Glazer skal selge klubben til en milliardær fra Saudi-Arabia. Jeg vil ikke at klubben skal eies av et statlig formuefond som Manchester City. Jeg bryr meg egentlig ikke om hvem som eier klubben, så lenge klubben samarbeider med fansen.

– Fortell eierne at de kan stole på oss. La oss ha en representant i styret. Da vil dere unngå en ny fiasko som Superliga-avtalen.

Møtet ble avsluttet med en oppfordring fra Richard Arnold om å ikke forstyrre Ole Gunnar Solskjær og spillerne før neste ukes Europa League-finale.

– Det er en stor kamp, og vi trenger all den støtten vi kan få. Så støtt ham og laget, sa Arnold.

Powered by Labrador CMS