– Phelan ønsker ny overgangsstrategi

Verdensstjerner med store navn skal erstattes av unge talenter på handlelisten om Mike Phelan får det som han vil.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær var rask på avtrekkeren da han ble midlertidig sjef på Old Trafford, og hentet Mike Phelan tilbake til United. 

Sir Alex Fergusons tidligere assistenttrener er en populær mann i klubben, og det er liten tvil om at han er en viktig mann for Solskjær.

Etter det Manchester Evening News erfarer skal Phelan ønske å gjøre en omvelting av overgangsstrategien man har sett i Manchester United i store deler av Ed Woodward-æraen. Istedenfor dyre verdensstjerner skal unge spillere, gjerne britiske, være overgangsmål for klubben. 

Solskjær skal være enig med Phelan i tanken om endring av strategi, til det som minner mer om «the United Way» som de begge har snakket om i mediene. 

United ser på Borussia Dortmunds Jadon Sancho som det ideelle kjøpet på grunn av alder og hans posisjon på høyrekanten. En posisjon som ikke har blitt styrket siden Wilfried Zaha kom til klubben i januar 2013.

UNG OG ENGELSK: Jadon Sancho vil være en perfekt signering for United, men det kan bli vanskelig å hente ham fra Borussia Dortmund, som ikke ønsker å selge.
UNG OG ENGELSK: Jadon Sancho vil være en perfekt signering for United, men det kan bli vanskelig å hente ham fra Borussia Dortmund, som ikke ønsker å selge.

Det har ikke blitt bekreftet at Phelan fortsetter i United, men det forventes at han gjør det. Og om vi skal tro MEN ønsker Solskjær at assistenttreneren fortsetter i den rollen han har nå, og ikke som teknisk direktør, som det har vært spekulasjoner rundt. 

Han har fortsatt en kontrakt med Central Coast Mariners i Australia, hvor han er sportsdirektør.

Powered by Labrador CMS