– Han har vært her i sju år. Han har hatt sin sjanse

Gary Neville hardt ut mot Ed Woodward og sportsdirektør-jakten.

Publisert Sist oppdatert

De fleste virker å være enig i at Manchester United må få på plass en vellykket sportsdirektør hvis de over tid virkelig skal kunne ta opp kampen med Manchester City og Liverpool – og resten av Europas elite.

Gary Neville misliker imidlertid en del av navnene som nevnes – selv om han ikke konkret snakket negativt om enkeltnavn på Sky Sports mandag kveld.

Det var likevel ikke tvil om hvem han mente.

– Hvordan kan det være slik at fire spillere som aldri har vært businessfolk og aldri har vært sportsdirektører faktisk nevnes for denne vanskelige jobben i en av verdens største klubber? Det er en røre.

Rio Ferdinand er et av navnene som har vært nevnt den siste tiden og som nok var i Nevilles tanker, og Sky Sports-eksperten fulgte opp med et konkret angrep på Ed Woodward.

Les saken: Har vært i samtaler med Rio Ferdinand

– Ed Woodward har ledet den sportslige delen av klubben nå i sju år. Jeg synes at han har hatt sin sjanse, sa Neville som mente United nå må rydde opp i garderoben – og hele klubben – fra topp til bunn.

– United må ha inn de som er best i klassen til å drive det som jo er en monster av et fotballklubb.

– Jeg synes de burde sende folkene som nå er ansvarlige for klubben ned til London og forretningsdriften som drives derfra.

Neville brukte også et eksempel for å få frem hvilken røre det ser ut til å være i United.

– Hvem er det egentlig som bestemmer hvem som skal kjøpes i sommer? I alle andre klubber i landet så vet jeg hvem som er ansvarlig, men jeg aner ikke hvem som er det i United.

– De bruker fortsatt sjefsspeideren til Sir Alex. De har fortsatt Louis van Gaals speider der, og de har også fotballsjefen som ble ansatt med David Moyes. Manageren har selvsagt også sin mening, og så har du en viseadministrerende direktør (Ed Woodward) som har sin mening, men hvem bestemmer? Hvem har det siste ordet, spurte Neville.

Powered by Labrador CMS