Manchester United Training Session

– Var i samtaler med Murtough og Woodward tirsdag

Publisert Sist oppdatert

Ed Woodward og John Murtough var i samtaler med Edinson Cavani tirsdag.

Det skriver vanligvis troverdige Simon Jones i Daily Mail tirsdag.

Temaet for møtet skal rett og slett ha vært å finne ut om Cavani ønsker å forlenge kontrakten sin med United med nok en sesong, slik at han blir værende i klubben til sommeren 2022.

Det har blitt spekulert i at Cavani ønsker å flytte hjemover til Sør-Amerika, og spille i en klubb hvor han kan bo nærmere familien. Uguyanerens egen far ga i et intervju uttrykk for at sønnen ikke føler seg komfortabel i England, og ønsker å dra. Cavani selv responderte med å legge ut et bilde på Instagram av seg selv i United-drakt, med teksten «stolt over å bære denne drakta». Til tross for uttalelsene til faren, og enkelte rapporter i Argentina om en trolig Boca Juniors-overgang, så kom det rapporter fra hjemlandet Uruguay om at Cavani trolig kom til å bli værende i United.

Ole Gunnar Solskjær har insistert at han håper at Cavani blir, og har sagt at 34-åringen bestemmer, og ifølge Daily Mail håpet United-manageren på at tirsdagens samtaler skulle bli produktive.

Cavani skal være klar over Uniteds ønske om å signere enda en spiss denne sommeren, og kanskje kan mengden spilletid være en faktor for Cavani, spesielt siden VM nærmer seg.

EL MATADOR: Får vi se denne feiringen i 2021/22-sesongen også?
EL MATADOR: Får vi se denne feiringen i 2021/22-sesongen også?

Starter mot Brighton?

Marcus Rashford gikk inn i klubbfotballpausen med en skade, og returnerte til United for rehabilitering, mens Anthony Martial har pådratt seg en skade med foreløpig ukjent omfang.

Trolig er det ikke særlig lenge før vi får se begge de i aksjon igjen, men vi går potensielt inn mot helgas kamp mot formsterke Brighton med litt usikkerhet i angrepet.

Kanskje ligger det i kortene at Edinson Cavani starter den kampen.

Han kom tilbake med et innhopp mot Leicester, og har nå fått litt hvile etter det, i tillegg til at han nå har en skikkelig treningsuke inn mot kampen.

Tirsdag var han med på det seirende laget på Uniteds trening:

Powered by Labrador CMS