Argentinas førstevalg: Sergio Romero.

Romero holdt nullen

Men heller ikke Argentina fant nettmaskene. Det gjorde derimot Antonio Valencia og Ecuador – igjen.

Publisert Sist oppdatert

I skyggen av EM-kvalifiseringskampene i Europa, har det den siste uken også vært aktivitet på det søramerikanske kontinentet. Der går det i kvalifisering til VM-sluttspillet i Russland i 2018, et kvalifiseringsspill som har startet alt annet enn overbevisende for fjorårets tapende finalister fra Brasil-VM, Argentina. I forrige uke tapte de 0-2 mot Chile, og de klarte ikke å reise kjerringen mot Paraguay heller.

Paraguay 0-0 Argentina

I en jevnspilt kamp mot Paraguay i Asunción natt til onsdag, mislyktes de blåhvite igjen med å finne nettmaskene. Likevel, siden Uniteds reservekeeper Sergio Romero, i likhet med sin kollega på motsatt banehalvdel,  klarte å holde buret rent, ble det ene poenget med hjem til Buenos Aires.
Ifølge rapportene hadde Romero enkelte ting å ta hånd om, men stort sett ble han godt skjermet av et Marcos Rojo-løst forsvar foran seg.
Rojo var altså ikke med denne gangen, ettersom han sitter hjemme i Manchester og pleier hamstringskaden han pådro seg i bortemøtet med Southampton for snart en måned siden.

Ecuador 2-0 Bolivia

av
Lovende start for ANTONIO VALENCIA og Ecuador.

Oppildnet av forrige ukes 2-0-seier over Romero & co. i Buenos Aires, tok Ecuador imot Bolivia hjemme på en gjennombløt gressmatte i  Quito.
Regnet høljet ned og truet med å sette en tidlig stopper for oppgjøret, men kamplederen nektet å gi etter for elementene. Akkurat den avgjørelsen var nok hjemmelaget mest fornøyd med, for etter å ha stanget og stanget, fikk de til slutt de to målene som fastsatte sluttresultatet. Det første etter 81 minutter, og det siste på straffespark langt inne på overtid.
Som mot Argentina sist, spilte Antonio Valencia også denne gang hele oppgjøret for ekvatorlaget, som sammen med Uruguay og Chile har full pott etter to runder.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS