Levitt drar på utlån

Publisert Sist oppdatert

Det har vært noen innholdsrike dager for Dylan Levitt. På torsdag fikk han sin landslagsdebut for Wales og tirsdag kveld ble midtbanespilleren klar for Charlton Athletic. Der skal han tilbringe hele den kommende sesongen.

Levitt kom til United da han var åtte år, og dette blir første gang han forlater klubben på lån. Forrige sesong debuterte waliseren for førstelaget i borteoppgjøret mot Astana i Europa League.

Unggutten ser frem til å spille for Charlton Athletic neste sesong:

– Det føles selvfølgelig helt fantastisk. Det er en stor klubb, selv om de er i League One. 

– Jeg har snakket med Lee (manager) et par ganger nå, og han vil være best denne sesongen og ta klubben tilbake til Championship der de hører hjemme.

Charlton-manager Lee Bowyer roser pasningsspillet til 19-åringen og har forhørt seg med Nicky Butt før låneavtalen gikk i boks.

– Pasningene hans, han mister ikke ballen og det er viktig som midtbanespiller. Han holder på ballen når det er riktig å gjøre det, og overblikket hans kan åpne ethvert forsvar.

– Jeg snakket med Nicky Butt i Manchester United og han sa: «Han er den beste på pasninger i klubben». Hvis Nicky Butt sier det så stoler jeg på det. 

Levitt vil få draktnummer 23 i Charlton Athletic.

Tidligere i sommer har også Tahith Chong (Werder Bremen), Aliou Traoré (Caen), Matej Kovar (Swindon) og Joel Pereira (Huddersfield) dratt på lån. 

Powered by Labrador CMS