Levitt straffet ulvene

Tre poeng for U18-gutta.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds A-lag og U23-lag har begge skuffet mot Wolverhampton denne sesongen, men alle vet jo at det egentlig er U18-kampene som er viktigst.

Det er kanskje en bitteliten overdrivelse, men det var uansett hyggelig at Uniteds U18-gutter vant 1-0 mot Wolverhampton lørdag, i en kamp som havnet i skyggen av A-lagets kamp på sørkysten.

Laget manglet Mason Greenwood, som sammen med spillere som Angel Gomes og Tahith Chong ser ut til å ha tatt steget opp på U23-laget nå. Dermed må andre ta ansvar fremover.

Det var ingen stor overraskelse at høyreback Ethan Laird var involvert da United tok ledelsen – han har hatt en svært god sesong, og er ofte involvert i mål. Laird ble hindret i Wolves’ felt, og dommeren dømte straffespark.

TALENTFULL TYPE: Ethan Laird.
TALENTFULL TYPE: Ethan Laird.

Det satte Dylan Levitt (som også nylig scoret i UEFA Youth League-kampen mot Juventus) i mål.

Flere mål ble det ikke på Carrington, der det for anledningen var svært sterk vind. United var nærmere flere mål enn Wolves var en utligning, men alt i alt virker 1-0 å ha vært et fair resultat.

Uniteds Teden Mengi måtte for øvrig ut med skade i kampens femte minutt, uten at vi helt vet noe om hvor lenge den skaden eventuelt setter ham ut av spill.

U18: United 1-0 (1-0) Wolverhampton

U18 Premier League
Carrington

Mål: 1-0 Dylan Levitt (str., 33.).

Manchester United: James Thompson; Ethan Laird, Teden Mengi (Reece Devine, 05.), Dishon Bernard (Largie Ramazani, 81.), Brandon Williams; Dylan Levitt, Aliou Traoré, Ethan Galbraith; Arnau Puigmal (Dion McGhee, 76.), D’Mani Mellor, Charlie McCann.
Ubenyttede innbyttere: Jacob Carney, Connor Stanley.

Powered by Labrador CMS