Yorke legger opp

Dwight Yorke – en av de største heltene fra den uforglemmelige "Treble-sesongen" i 1998-99 – legger støvlene på hylla for godt.

Publisert Sist oppdatert

Sammen med Andy Cole utgjorde han en av verdens farligste angrepsduoer i United, hvor han var med på å vinne ligagull tre ganger, FA-cupen en gang og Champions League én gang. I tillegg vant han ligacupen to ganger med Aston Villa.

Yorke ble fristilt fra Sunderland etter forrige sesong, og har nå bestemt seg for å legge opp karrieren som fotballspiller i en alder av 37 år.

– Det er på tide å legge støvlene på hylla, sier han til Sky Sports.

– Jeg har hatt mitt livs opplevelse, og jeg håper folk vil si at jeg spilte riktig og med et smil om munnen.

– Jeg har vært velsignet. Jeg har spilt sammen med noen av de beste spillerne gjennom tidene i Premier League; Roy Keane, Paul Scholes, Ryan Giggs, David Beckham, Peter Schmeichel, og den beste manageren i Sir Alex Ferguson.

– Jeg har alltid tenkt at jeg har vært heldig. Jeg var en ung gutt fra en liten karibisk øy som fikk oppfylt drømmen om å vinne trofèer på det høyeste nivået, og å få lede mitt hjemland i dets første VM-sluttspill noensinne.

Yorke har akseptert stillingen som assistenttrener for Trinidad og Tobagos landslag ut VM-kvalifiseringen, og er fast bestemt på en karriere innen fotballen også i fremtiden.

– Planen har hele tiden vært å bli i fotballen. Målet mitt er å skaffe erfaring, og så bruke det jeg har lært gjennom spillerkarrien til å en dag trene et lag i England.

Powered by Labrador CMS