– Vel anvendte penger

Andy Cole er overrasket over Ángel Di Marías gode start på United-karrieren.

Publisert Sist oppdatert

Den gamle storscoreren visste allerede på forhånd at den 26 år gamle argentineren kunne behandle en fotball. Det Cole derimot ikke var forberedt på, var at Di María skulle få en så sømløs overgang fra La Liga til Premier League.

Til nå har den tidligere Real Madrid-spilleren scoret tre og assistert like mange på fem opptredener, tall som får Andy Cole til å trekke sammenlikninger til en av sine tidligere spisspartnere.

– Best siden Yorke

Champs League SF Dwight Yorke
Dwight Yorke

– For å være helt ærlig: den eneste jeg har sett komme til Manchester United og gjøre en tilsvarende god start, var Dwight Yorke, sier Cole til ManUtd.com.

– Jeg tror han scoret to mål i hjemmedebuten og enda et mål i kampen deretter.

Og som vi alle vet tok Yorke og Cole både Premier League og Champions League med storm i førstnevntes debutsesong etter overgangen fra Aston Villa i 1998.

– Ikke overpriset

Marina Bay Sands Hosts Sands For Singapore
Andy Cole: Di María, best siden Yorke.

Skulle Ángel Di María bli en tilsvarende stor hit som den glisende spissen fra Trinidad & Tobago, vil diskusjonen rundt prislappen hans på £59.7 millioner sannsynligvis forstumme helt. Selv synes ikke Cole at prislappen er noe å snakke om i det hele tatt.

– Han virker overhodet ikke overpriset. Det vanvittige med folk som kjøpes for slike summer, er at de synes å takle alt presset som følger med helt uten problemer. Det preller bare av dem. De gjør det de skal gjøre, og gjør det godt. Di María er en kvalitetsspiller og har vært fantastisk til nå, skryter Cole – som forresten fyller 43 år onsdag i denne uken.

Powered by Labrador CMS