– Perfekt signering

United-legender ser på Cesc Fàbregas som den ideelle løsningen på Uniteds midtbaneproblem.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-legendene, Bryan Robson og Dwight Yorke, mener at Cesc Fàbregas ville vært en perfekt signering for klubben.

Premier League-mesterne går inn i en spennende periode hvor et kjøp av en sentral midtbanespiller står øverst på agendaen, spesielt etter at Paul Scholes’ æra på Old Trafford endte etter foregående sesong.

Cesc Fàbregas har blitt nevnt som et potensielt kjøp, og Bryan Robson er ikke i tvil om at spanjolen vil gi United sårt trengt kvalitet på den sentrale midtbanen.

– Jeg synes Fàbregas er en fantastisk spiller og jeg håper han spiller for Manchester United neste sesong, sa han i et intervju.

Også Dwight Yorke tror at en potensiell gjenforening med Robin van Persie kan være det som får lokket Barcelona-spilleren til Old Trafford.

– Hvis vi kan få ham vil det være et fantastisk kupp, sa mellomamerikaneren, og la til:

– Det beste med ham er at han har hatt så mange erfaringer i Premier League. Han og Van Persie hadde en meget god forbindelse i Arsenal, så vi vet at han er en toppspiller.

[poll id=»16″]De siste dagene har det meste av fokuset vært på Wayne Rooney, og hans mulige overgang til Chelsea. Bryan Robson tror at United må hente kvalitet til Old Trafford om de skal ha mulighet til å kjempe i toppen av Europa kommende sesong.

– Vi har et par spillere vi gjerne vil prøve å signere, sa den tidligere United- og England-kapteinen.

– Man må prøve å hente spillere fordi Bayern München, Barcelona og Real Madrid alle er topplag og de ønsker å forbedre seg hele tiden, la han til.

Om Moyes skulle mislykkes med å hente inn en kvalitetsspiller på midtbanen, mener Robson at det vil åpne seg en kjempemulighet for de nåværende United-spillerne.

– Jeg tror det vil være en god mulighet for spillere som Tom Cleverley og Anderson, uttalte Robson, og la til:

– De må tre frem. De må innse at de er United-spillere, og det vil være en god mulighet til å vise at de er gode nok.

Powered by Labrador CMS