YOUNG: God – også i Villa.

Advarer Young mot presset

Og Dwight Yorke vet bedre enn de fleste hvordan det er å gå fra Aston Villa til Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Yorke kom til United sommeren 1998 etter å ha tilbragt hele sin profesjonelle karriere i Villa. Spissen var de 26 år og ble en umiddelbar hit på Old Trafford, og scoret 30 mål i debutsesongen. Young er omtrent like gammel (25), og mannen fra Trinidad og Tobago har full forståelse for den ferske United-spillerens ønske om å spille for de regjerende ligamesterne.

– Det er det ultimate i fotball – han skal spille for den beste klubben i verden. Det er umulig å motstå, sier Yorke til Birmingham Mail.

– Med all respekt for Villa, en klubb jeg elsket i ti år og fortsatt har mye følelser for. De ga meg en fantastiske base til å utikle meg selv som fotballspiller. Men å gå til Manchester United og spille Champions League hele tiden – det er dét det handler om.

Tross forståelsen vet også Yorke hvilket press det innebærer å gå til en klubb av Uniteds størrelse.

– Jeg forstår selvsagt hvorfor Ashley Young gikk dit, men han må forstå at det vil bli stilt høye forventninger til han, høyere enn han har vært borti før.

Om likhetene mellom Yorke og Young fortsetter vil United vinne the Treble neste år, akkurat som de gjorde i Yorkes første sesong. Det er jo lov å drømme..

Powered by Labrador CMS