Imponert over Zaha

Andrew Cole og Dwight Yorke gleder seg til å se 20-åringens ferdigheter i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Wilfried Zaha var av spillerne som utmerket seg i positiv forstand på Uniteds sommerturné i Asia og Australia. Den unge angrepsspilleren viste frem teknikk, fart og uforutsigbarhet som kan få de fleste forsvarere på defensiven, og noterte seg også for en scoring.

Uniteds legendariske spisspar fra tiden rundt årtusenskiftet, og ikke minst fra Treble-sesongen, Andrew Cole og Dwight Yorke har latt seg imponere av Zahas ferdigheter.

– Jeg tror vi alle ser frem til å se Zaha, sier Cole. – Han er en ung fremadstormende spiller, og han gjorde det ekstremt bra i Crystal Palace forrige sesong. De fleste jeg har snakket med gleder seg til å se ham spille og bli involvert denne sesongen.

– Lyste opp arenaen

Han håper presset ikke blir for stort på den unge spillerens skuldre i hans første sesong på Old Trafford, og oppfordrer til tålmodighet.

DØDELIG DUO: Sjelden har et United-spisspar funnet hverandre like godt som Andrew Cole og Dwight Yorke gjorde.
DØDELIG DUO: Sjelden har et United-spisspar funnet hverandre like godt som Andrew Cole og Dwight Yorke gjorde.

– Selvsagt er det en fare for at man forventer for mye av ham. Man må gi ham tid. Han har blitt hentet til United på grunn av potensialet sitt. Han er et barn, han har aldri spilt i Premier League tidligere, så det handler om at han skal gjøre så godt han kan.

– Han vil håpe at han har greid å fange managerens oppmerksomhet, og at han kan fortsette å gjøre det, gjennom sine prestasjoner på kamp og trening, og så ta det videre derfra, sier Cole.

Dwight Yorke mener Zaha har den rette innstillingen til å bli en suksess i sin nye klubb.

– For å bli United-spiller, har klubben gjort allerede gjort mye research på deg. Han kommer til et nytt opplegg og nye omgivelser. Da han kom inn på banen under turneen lyste han opp arenaen fordi han elsker å angripe. Det er ‘the United way’.

Powered by Labrador CMS