– Gi meg en sjanse

Dwight Yorke drømmer om managerjobben i Sunderland.

Publisert Sist oppdatert

Dwight Yorke har sikret seg evig heltestatus hos Manchester United-fansen etter den fantastiske 1998/99-sesongen da han ble Uniteds toppscorer i en sesong som endte med The Treble.

Se også: Yorkes karriere i United

– Får ikke kontakt

Etter at han forlot United i 2002 hadde Yorke opphold til Blackburn, Birmingham, Sydney FC, før han avsluttet karrieren i Sunderland i 2009.

Nå ønsker Yorke seg tilbake til Sunderland for å ta over styringen i den managerløse klubben.

UFORGLEMMELIG SESONG: Dwight Yorke scoret på bestilling den magiske 1998/99-sesongen. Nå vil den tidligere United-spissen ta over Sunderland.

– Ja jeg er interessert. Jeg har forsøkt å komme i kontakt med daglig leder Martin Bain og har lagt igjen flere beskjeder hos ham, bekrefter Yorke overfor radiostasjonen talkSPORT.

Yorke, som ble kjent for sitt karakteristiske smil, mener klubben nå sårt trenger positiv energi. 

– Akkurat nå trenger klubben en som kan løfte humøret, en som kan bringe noe nytt og spennende. Jeg vet at de har gått for managere med erfaring, men det har forsøkt alt det der uten hell. Hvorfor ikke gi jobben til en som er ny, men som er virkelig giret på å vise at han han gjøre en god jobb der?, spør Yorke.

– Skulle ikke reist fra United

Sunderlands stadionnavn yter ikke klubben særlig rettferdighet om dagen, for situasjonen på Stadium of Light, kan best beskrives som helsvart.

Så langt har imidlertid tilbakemeldingene fra Sunderland vært omtrent like fraværende som poengfagsten hos Yorkes gamleklubb.

– HADDE GLEMT HVOR GODE VI VAR: – Hårene reiser seg bare jeg snakker om 1999, sa Dwight York til US i vår.

– Et jobbintervju ville vært hyggelig, men det ser ikke ut til at jeg får det en gang. Men jeg gir ikke opp. Vi får se hva som skjer, sier Yorke til talkSPORT.  

Dwight Yorke forlot Manchester United i 2002, men uttalte til United-Supporteren sist sesong at han skulle blitt på Old Trafford, hvor han hadde flere uforglemmelige øyeblikk.

De fleste av dem kom i debutsesongen 1998/99.

– Ingen ord er dekkende nok. Jeg merker hårene reiser seg bare jeg snakker om 1999. Jeg hadde faktisk glemt hvor gode vi var, sa Yorke til US. 

Powered by Labrador CMS