Gamlegutta klarte det igjen

Manchester United-legendene snudde 1-3 til seier mot et knallsterkt Chelsea i en finale på Barbados.

Publisert Sist oppdatert

Quinton Fortune, Michael Clegg, Bojan Djordjic, Kevin Pilkington, Dwight Yorke, Andrew Cole og Ronny Johnsen representerte United i en legendeturnering på Barbados.I tillegg fikk de hjelp av Cricket-legenden Brian Lara.

Det endte bra.

I nattas finale snudde gutta 1-3 til 4-3-seier over et Chelsea-lag bestående av spillere som Gianfranco Zola, Roberto di Matteo, Dennis Wise, Gustavo Poyet, Trevor Sinclair og Carlo Cudicini. Dwight Yorke scoret to i finalen, Cole ett mens Quinton Fortune satte inn det avgjørende målet.

Det spesielle var at det ikke var første gang laget hentet seg inn på tampen av kampene. Akkurat som i gode, gamle United-dager skjedde det nemlig også i gruppespillskampen mot Chelsea i denne turneringen.

Først da de også møtte Chelsea i gruppespillet. Zola ga London-laget en 2-0-ledelse, men Yorke reduserte og i siste minutt utliknet Cole.

Ifølge rapportene spilte svenske Bojan Djordjic en god turnering for United.

PS. I en annen legendekamp denne helga tapte United 3-5 for Plymouth. Peter Davenport, et selvmål og et mål av Tom Flynn, som hadde vunnet en plass på laget via en nettauksjon, scoret Uniteds mål. Inntektene fra kampen gikk til ansatte i Plymouth som ikke fikk utbetalt lønn da klubben var under administrasjon i 2011.

Powered by Labrador CMS