– Ingen grunn til å bekymre seg for Rashford

Yorke mener United-gutta har mye å lære av Sanchez.

Publisert Sist oppdatert

Alexis Sanchez er United-spiller, og alt vi kan gjøre nå er å vente på debuten.

Den kan komme allerede på fredag, mot Yeovil i FA-cupen. 

En bekymring som melder seg hos mange, er kanskje hvem som må ofre plassen sin i laget. Det er vanskelig å tenke seg noe annet enn at Sanchez er tiltenkt en plass fra start, og noen må ut.

Rashford, Martial, Lingard, Mata…? 

Mange frykter nok at Rashford, som sliter med å finne nettmaskene i år, er den som forsvinner ut av laget.

En som mener Rashford bare vil ha godt av overgangen, er tidligere United-spiss Dwight Yorke.  

– Det er ingen grunn til å bekymre seg for Rashford. Vi vet alle hva han er i stand til. Jeg ville ikke bekymret meg. Han har fortsatt tid, sa Yorke til Sky Sports (gjengitt av MEN).

KONKURRANSE: Yorke mener kamp om plassene kun vil være positivt.

Dwight Yorke, som selv vet godt hva konkurranse om plassene kan gi til et lag, mener Rashford nå må ta opp hansken.

– Det denne overgangen gjør, er å vise Rashford at han må jobbe enda hardere for å få en plass i laget. Det kan bare være en bra ting, mener Yorke.

– Når spillere med enorme kvaliteter kommer inn i laget, ønsker man å forbedre seg. Til tross for at de allerede jobber hardt, vil innsatsen bare øke når de ser slike spillere komme til klubben.

VINNERE: Dwight Yorke og Andy Cole.

Yorke og Cole var i sin tid kjent som europas farligste spisspar, men måtte stadig holde spillere som Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær bak seg i køen. 

– Manchester United har alltid hentet inn spillere som de yngre i klubben kan se opp til. Det er ingen tvil om at spillere som Rashford, Martial og Lingard vil lære av en spiller som Sanchez. Det handler ikke bare om arbeidsmoralen hans, men det å være en stabil klassespiller over tid, som Sanchez har vært siden han kom til England, avslutter Yorke.

Powered by Labrador CMS