Spår mange flere kjøp

Dwight Yorke fortalte SkySports at han tror United fortsetter kjøpefesten med SYV nye spillere.

Publisert Sist oppdatert

Dwight Yorke er riktignok fortsatt nær United-miljøet, men om dagens uttaler har rot i virkeligheten, kan vi vente å se mange nye fjes på Old Trafford før sesongen starter i august.

Tror festen fortsetter

United har allerede brukt nærmere 60 millioner pund på å hente inn Ander Herrera og Luke Shaw, men Yorke mener at det fortsatt ikke er nok, og at de kommer til å gjøre flere kjøp.

– De er nødt til å hente spillere, de må styrke troppen sin. De vil nok trolig hente inn ytterligere syv spillere. Du ser kjøpekraften United har. Nå har de brukt 60 millioner pund på to spillere, og det er en klar indikasjon på at de mener alvor, sa Yorke til SkySports.

Speider i Brasil

Yorke er glad for at Louis van Gaal gjør det så godt som han gjør det med Nederland, men sier også at han tror nederlenderen holder et øye med spillere fra andre lag, for å bestemme seg for hvem han vil at klubben skal gå for.

– Han har et øye på de spillerne han ønsker å bringe hit. United følte seg nok miserable forrige sommer da de ikke fikk spillerne de ville ha, og jeg tror ikke de vil gjøre slike feil igjen, så det er derfor alt skjer så tidlig nå.
Powered by Labrador CMS