Kan ikke huske slik pengebruk

Yorke mener pengebruken er voldsom, men forståelig, og har tro på at Van Gaal vil lede United til toppen igjen.

Publisert Sist oppdatert

Ander Herrera og Luke Shaw har allerede kommet inn, og flere er ventet å komme inn i løpet av sommeren. Ex-red Dwight Yorke kan ikke huske å ha sett United på denne måten, sier han i et intervju med FourFourTwo.

– Jeg har aldri sett Manchester United bruke penger aggressivt. De har alltid hatt et storkjøp, vi så det med Juan Mata for £37 millioner i forrige sesong, men å da allerede ha brukt [opp mot, red. anm.] £60 millioner på to spillere er voldsom pengebruk for Man United.

Det betyr ikke nødvendigvis at Yorke er kritisk til pengebruken, for han forstår godt poenget med overgangene.

– Intensjonen er åpenbar, vi har hatt en dårlig sesong, men vi kan konkurrere med hvem som helst der ute. Vi kommer til å få inn de spillerne vi ønsker å få inn, og vi kommer til å få de inn raskt slik at vi har en stall som er klar til å forberede seg til sesongen og fremtiden.

Dwight Yorke har i alle fall stor tro på Uniteds kommende manager.

– Van Gaals CV som manager taler for seg selv. Uansett hvor han har vært, fra Bayern til Barcelona, har han vært svært suksessfull i alt han har gjort. Selv om han ikke har vært lenge i disse fotballklubbene har han vært en suksess overalt han har vært.

10_saf_1998yorke
GODT KJØP: Yorke var ikke så billig da han kom selv heller. Her sammen med en annen dyktig manager.

– Så han er en mann med en masse erfaring, han vet hvordan en får det beste ut av spillere. Vi forventer det når han kommer til Manchester United, vi vet vi er i en overgangsfase som lag.

– Vi hadde det veldig vanskelig da David Moyes tok over for Alex Ferguson, men jeg er sikker på at med Van Gaal og hans erfaring og ekspertise, og med Ryan Giggs som hans assistent, vil Manchester United igjen bli den stormakten de var, men så har vi jo bare hatt én svak sesong de siste 20 årene.

Powered by Labrador CMS