– Enorm fremgang!

For to uker siden ga han uttrykk for misnøye med måten United har fremstått. Nå modererer Dwight Yorke kritikken.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Alan Brazils Sports Breakfast går den nå 46 år gamle trippelvinneren fra 1999, tvert imot i rette med United-managerens kritikere, og sier at en FA-cuptriumf denne helgen vil representere nok en god sesong for sin gamle klubb. 

– Andreplass i Premier League og et FA-cuptrofé vil gjøre dette til nok en fantastisk sesong for oss, sier Yorke i intervjuet, og trekker linjene tilbake til fjorårssesongens sjetteplass, to cuptriumfer og gjeninntreden i Champions League.

– I år avsluttet vi på andreplass, og vi er i enda en cupfinale. Klarer vi å vinne den, vil det etter min mening vise tegn på enorm fremgang, sier Yorke, som for bare to uker siden ble sitert på uttalelser som: – Det er ikke slik United skal fremstå.

«Det er ujevnheten i prestasjoner som er så frustrerende, og det frustrerer nok José like mye som alle andre.»

– For ujevne prestasjoner

Istedenfor å kritisere, velger Yorke nå å minne om vårens strålende prestasjoner, som snuoperasjonene mot Tottenham og Manchester City, samt den særdeles velsmakende triumfen over Liverpool. 

– Det er ujevnheten i prestasjoner som er så frustrerende, og det frustrerer nok José like mye som alle andre, fortsetter han, og gjentar at utviklingen har vært god under Mourinho.

– Dersom det skulle bli seier [i lørdagens finale], vil manageren ha beredt grunnen for Premier League-troféet neste sesong – det vil være det store målet. I så fall vil han kunne si til seg selv at: «Jeg forstår ikke hva folk klager over».

– United er finalefavoritter

– Han fortsetter å levere sølvtøy, men måten han gjør det på passer kanskje ikke alle. Likevel er det ingen tvil om at han leverer oss varene, sier Yorke, som holder United som knappe finalefavoritter:

– Basert på formen i det siste, må vel United sies å være ørsmå favoritter. Allikevel vet vi at Chelsea har toppkvalitet inne. De er i stand til å møte opp og gjøre en strålende forestilling når som helst. Men dette er United klar over. De må imidlertid spille opp mot sitt beste, for hvis ikke er Chelsea gode nok til å senke dem, advarer Yorke i intervjuet som du kan lytte til her.

Powered by Labrador CMS