Uniteds nye Cole og Yorke?

VIDEO Sir Alex Ferguson håper Rooney og Hernandez kan score flere enn de 52 målene Cole og Yorke scoret i Treble-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har hatt få problemer med å score mål denne sesongen, og står med hele 32 mål på 10 kamper så langt. Sir Alex Ferguson tror at målene vil fortsette å renne inn, og tror Javier Hernandez comeback etter skade, kombinert med Wayne Rooneys fantastiske form, vil bidra til dette.

– De er en vanvitig måltrusel, sier Ferguson om spissduoen til ManUtd.com.

– Hernandez er på vei tilbake, og han har scoret to mål allerede, og jeg forventer at han scorer 25 mål eller mer.

– Wayne har hatt en fantastisk start på sesongen, så mulighetene er der. Man savner alltid store spillere som ham, men vi har en stall som er god nok. Jeg har Danny Welbeck, Michael Owen, Dimitar Berbatov, Federico Macheda og Mame Biram Diouf. Det er en sterk enhet.

Manageren håper nå at Rooney og Chicharito kan følge i fotsporene til Andy Cole og Dwight Yorke, som scoret henholdsvis 24 og 29 mål i 1998/99-sesongen.

– Yorke og Cole scoret 52 mål til sammen (Fergie bommer her med ett mål – det korrekte tallet er 53), og det var i Yorkies første sesong. Jeg mener Yorkie var en av Europas beste spisser i sin første sesong her.

– Det var utrolig. Han og Andy fant tonen med en gang. Jeg håper at Rooney og Hernandez kan score enda flere, men man vet aldri. Det er en tøff liga.

Hva tror du? Kan Rooney og Hernandez kopiere, eller til og med overgå, den legendariske spissduoen? Logg inn og si din mening.

Vil du lese mer om Cole og Yorke, finner du Coles spillerprofil HER, mens Yorkes er HER.

Det kanskje aller beste eksempelet på samarbeidet mellom Andy Cole og Dwight Yorke kom i 3-3-kampen mot Barcelona på Nou Camp i gruppespillet i Champions Leage:

<iframe width=»420″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/63JVAFcxaGY» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS