– Naturlig å sammenligne Cavani med Zlatan

– Med Edinson Cavani på plass er angrepet trolig det siste Solskjær trenger å bekymre seg for, sier den tidligere United-spissen Dwight Yorke.

Publisert Sist oppdatert

– Det er naturlig at Cavani sammenlignes med Zlatan Ibrahimovic, både for det han kan tilføre angrepet og måten de unge spillerne kan lære av han. Hva angrepet angår er jeg overhodet ikke bekymret, sier Yorke til Sky Sports.

LES OGSÅ: 
Den historiske trippeltriumfen:
DEL 1:
– Vi ga hverandre et løfte. Ingen flere tap nå
DEL 2:
– Yorke ble helt knust
DEL 3: «Football, Bloody Hell»

Sammen med Andy Cole utgjorde Yorke et uforglemmelig spisspar i 1998/99-sesongen da United vant The Treble.

I bakhånd hadde også Sir Alex Ferguson både Ole Gunnar SOlskjær og Teddy Sheringham, en angrepsrekke som kunne skremme livet av samtlige motstandere. 

DØDELIGE EFFEKTIVE: Andy Cole og Dwight Yorke utgjorde en særdeles farlig spissduo i den uforglemmelige Treble-sesongen i 1998/99. Nå ser Yorke konturene av en fantastisk United-angrep.

Nå mener Yorke at United-angrepet har det som skal til for å få fart på United-angrepet, og han venter store ting av venteranspissen Edinson Cavani.

Cavani kom til Manchester United etter at kontrakten med PSG gikk ut, akkurat slik svenske Ibrahimovic gjorde sommeren 2016. 

Med 62 mål sist sesong fra trioen Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood er Yorke sikker på at Ole Gunnar Solskjær vil være svært tilfreds med angrepet han råder over.

– Jeg mener vi er fullt på høyde med de beste. Liverpool, City og nå også Tottenhams angrep som er en skikkelig trussel. Med Cavani på laget mener jeg Uniteds angrep kan matche hvem som helst, når som helst, sier Yorke.

MÅLTYV: Edinson Cavani kom til United på overgangsvinduets siste dag.

Yorke sier konkurranse om plassene i angrepet vil være sunt.

– United gikk 14 kamper ubeseiret i ligaen og det virket som om vi scoret fire mål i snitt. Jeg hadde forventet at spissene skulle fortsette den gode trenden, men at Cavani kommer inn vil gi økt konkurranse og det er trolig akkurat det United trenger nå, sier han. 

Powered by Labrador CMS