3000

Drømmer du om Glazers ut og fansen inn? Da viser du det HER og NÅ!

Publisert Sist oppdatert

Noen demonstrerer ved Old Trafford.

Andre boikotter.

Mange mener mye.

Men nå har vi kommet til dagen hvor alle de av oss som er lidenskapelig opptatt av United, hvor alle de som ønsker Glazers ut og helst også et supporterstyrt United, at de faktisk viser det.

I første omgang handler det kun om å registrere seg på MUSTs skandinaviske Signforunited-side.

Det understrekes fra alle at dette inntil videre kun handler om at du viser din interesse for dette. Dette er ikke noe som tvinger deg til noe i fremtiden, men akkurat nå trenger MUST, som leder an i denne kampen for et eierskifte, at alle supportere som bare liker tanken på at Glazers forsvinner viser det ved å registrere seg.

Eric Cantona støtter dette. Brian McClair støtter dette. Alex Stepney støtter dette. Tusenvis av United-supportere støtter dette, men MUST trenger flest mulig over hele verden til virkelig å vise at de vil ha en endring.

Skandinaviske supportere bes om å gjøre det via denne lenken. 

– Nok en gang så er det Eric Cantona som leder angrepet for United, og nå må vi United-supportere følge hans eksempel. Ingen elsker klubben mer enn vi gjør det. Derfor bør supporterne være selve hjertet i et eierskap. Dette er vår sjanse til å ta første steg mot den endringen, sier en MUST-talsmann.

Merk: Grunnet et teknisk problem ved lansering er de usikker på om telleren viser hvor mange skandinaver som har skrevet under, men dette jobbes det med. Hvis du lurer på hvor mange totalt som har skrevet under på dette så kan du se totalen her.

Supporterklubben la akkurat ut en spesial-podcast om Glazer-familien som en del av United We Podkast. Der kommer vi også inn på kampanjen. Hør den her.

 

– Tenk om vi klarte å samle millioner av fans

I et intervju med united.no forrige uke forklarte MUST-topp Duncan Drasdo at hvis dette skal ha noen som helst sjanse for å lykkes så trenger de deg og meg og alle United-supportere.

DUNCAN DRASDO: MUST-topp.

– Det betyr ikke at vi krever at du skal eller må binde deg til å kjøpe aksjer, men vi må få samlet så mange United-supportere som mulig over hele verden hvis dette skal ha en sjanse, sier MUST-topp Duncan Drasdo til united.no.

– Det vi ønsker er at hvis du er en supporter som ønsker at Glazers ikke skal ha kontroll over United, hvis du er en supporter som bare kunne tenke deg tanken på at det var supporterne som hadde kontrollen i klubben, så trenger vi kontaktinfoen din. Det handler ikke om penger nå, det handler bare om den ideen, om du liker den, vær så snill – skriv under på Signforunited!

– Tenk om vi klarte å samle 100 000 eller 200 000 eller også én million eller flere United-supportere som viste sin interesse for å få til noe. Da blir dette ganske sterkt og et veldig klart signal igjen til eierne, sier han.

Les hele intervjuet med Drasdo her: – Vil du bli kvitt Glazers? Da må du lese dette

Powered by Labrador CMS