– Vil du bli kvitt Glazers? Da må du lese dette

Det har vært noen turbulente uker.

Superligakaoset. Supportere som tok seg inn på treninganlegget Carrington, protester utenfor Old Trafford, supportere som tok seg inn på Old Trafford og banen, supportere som forsøkte å stanse spillerbusser og som fikk en kamp utsatt.

Kort sagt: Irriterte supportere. Frustrerte supportere.

Og hva er de mest irritert på? Jo, Uniteds amerikanske eiere, Glazers-familien.

Så fikk protestene Joel Glazer til bordet tidlig i juni. Han lovet da bot og bedring, og sa også ja til at supportere nå skal få eie aksjer med samme stemmerett som Glazers selv.

LES OGSÅ: Les hva Glazer sa ja og nei til

LES OGSÅ: Slik reagerte MUST etter møtet

Samtidig jobbes det nå med den fandrevne regjeringsutnevnte gjennomgangen av engelsk fotball, noe som også kan føre til at supporternes stilling styrkes, noe som kan føre til at eierne får nye regler eller krav som de må overholde.

Svært viktig kampanje starter til uka

MUST (Manchester United Supporter’s Trust) – som Supporterklubben har inngått samarbeid med – jobber uansett for en overordnet ting – at supporterne selv skal eie United, og til uka starter det som kan bli helt avgjørende for om de lykkes.

Sånn sett blir det fort helt avgjørende for om United-supporterne faktisk skal lykkes med å få til en endring i eierskapet.

– Det er derfor jeg håper flest mulig leser dette og skriver under her eller enda viktigere – skriver under på den kampanjen som kommer til uka, sier Duncan Drasdo.