Valencia med til Dubai

SE BILDER FRA FLYPLASSEN: United landet mandag formiddag i Dubai.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds spillertropp landet mandag formiddag skandinavisk tid i Dubai, klar for noen dager med trening i varme omgivelser.

Mens gradestokken i Manchester denne uka ligger på noen få plussgrader, har gutta landet i et land hvor temperaturen i skyggen den neste uka stort sett vil ligge på 20 grader pluss.

Antonio Valencia og Michael Carrick reiste med førstelaget, noe som må sees på som positivt.

Valencia mistet julekampene, men Jose Mourinho sa forrige uke at han skulle returnere til trening igjen denne uka. Dubai-reisen tyder på at så skjer, og at ecuadorianeren dermed fort er høyaktuell til neste kamp, hjemme mot Stoke mandag 15. januar.

Michael Carrick har fortsatt ikke spilt i Premier League denne sesongen grunnet sine hjerteproblemer, men er i alle fall tilbake i trening.

– Turen handler om restitusjon, men vi må selvsagt også trene. Vi har ikke hatt særlig tid til det den siste tiden, med så mange kamper, men nå kan vi jobbe med detaljer i spillet vårt.

– Får vi trent på noen detaljer i spillet vårt samtidig som vi får tilbake noen skadde spillere og får gitt bra restitusjon til noen slitne spillere så vil det være en fin uke for oss, sier Jose Mourinho.

Forrige gang United reiste til Dubai, midtvinters med David Moyes, så vant United de tre neste kampene etter at de returnerte til England.

La oss håpe det samme skjer nå.

Bilder fra flyplassen:

Powered by Labrador CMS