Dubai neste for United

Nå venter varmere strøk for Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Etter fredagens FA-cup-seier ville en av journalistene vite hvorfor Lukaku feiret etter målet sitt, noe han ikke har gjort den siste tiden.

– Vil du høre sannheten? Han – i likhet med resten av laget – vil til Dubai. Alle ønsker seg en uke med god trening på herlige fasiliteter. Det hadde ikke skjedd hvis dette hadde gått til omkamp, flirer Mourinho – og la til at det fortsatt avhenger av Stoke-resultatet.

LES OGSÅ: Luke Shaw blir værende

Restitusjon og trening

Stoke City ble offeret for en aldri så liten cupbombe på lørdag, og dermed ble det ingen omkamp mot Coventry – slik Mourinho fryktet. Det betyr at Manchester United reiser mot varmere strøk allerede mandag.

Det er nå pause for United frem til 15. januar, da kommer Stoke kommer på besøk til Old Trafford.

Det er all grunn til å tro at litt restitusjon vil gjøre godt for slitne bein som akkurat har kommet seg gjennom det hektiske juleprogrammet.

Dubai ikke til hjelp for Moyes

Dette er ikke første gang United reiser til kongeriket midt i sesongen. David Moyes tok også med seg spillergruppen, men det kom etter en grusom rekke med tap i Premier League.

Selv ikke Dubai kunne forhindre det uunngåelige for David Moyes.

Den gangen ga det en liten oppsving i resultater. United vant sine tre neste kamper mot Crystal Palace, Olympiakos og West Brom – bare for å komme ned på jorda igjen med 3-0-tap mot Liverpool.

José Mourinho reiser til Dubai under helt andre forhold, og turen skal være like mye en belønning for arbeidet som er lagt ned så langt denne sesongen – såvel som et utmerket sted å trene seg opp noen dager før Premier League starter igjen.

Powered by Labrador CMS