Fikk favorittspilleren på drakta

OSLO: Det blir solgt mange Pogba-drakter også i år, men hvilke drakter går det aller mest av?

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubbens arrangement på Christian Frederiks plass i Oslo, i forbindelse med søndagens kamp mot Vålerenga, var godt besøkt lørdag ettermiddag.

I tillegg til en rekke aktiviteter, var det også muligheter til å kjøpe seg drakter og annet supporterutstyr, og det var liten tvil om hvilket spillernavn som havnet på flest draktrygger.

– Definitivt Lukaku, svarte Christian fra en av salgsbodene, og hans bodkollega Tobias fulgte opp med å fastslå at det ble solgt omtrent dobbelt så mange Lukaku-drakter som av noen annen spiller.

En av de mange som kjøpte Lukaku-drakt, var Joachim Solli. Han har trua på belgieren.

– Ja, jeg har det, det blir veldig spennende. Det er tre år siden jeg har kjøpt hjemmedrakt, så da måtte jeg kjøpe hjemmedrakt i år, sa han til United.no.

LUKAKU-TRYKK: Joachim Solli gikk for Lukaku-drakt, noe han ikke var alene om.

Stig Ersvær, hovedansvarlig for supporterutstyr i Supporterklubben, kunne (i tillegg til å bekrefte at Lukaku solgte best), også fortelle at det har blitt solgt mange Michael Carrick-drakter denne sommeren – kanskje bidro det at han ble utnevnt til kaptein?

SE OGSÅ: Masse bilder fra lørdagens supportertreff

Pogba – den fremtidige kapteinen?

KJØPTE POGBA-DRAKT: Patrick og Sigurd Fløistad.

Paul Pogbas navn havnet også bakpå mange drakter, både på Christian Frederiks plass og utenfor puben Scotsman, der det også ble solgt drakter. Sigurd Fløistad var en av dem som endte opp med å velge Pogba, etter å ha vurdert Lukaku også.

Pogba er favorittspilleren – sammen med De Gea – og Sigurd ser også for seg at franskmannen er Uniteds fremtidige kaptein.

– Jeg håper at det løsner for Pogba nå, sa pappa Patrick Fløistad, som sammen med sønnen har reist fra Trondheim for å få med seg kampen på Ullevaal Stadion.

Søndag er det mulig å kjøpe drakter utenfor Ullevaal Stadion i mange timer før kampen. I tillegg er det selvsagt også mulig å kjøpe via Supporterklubbens nettbutikk.

Powered by Labrador CMS