Nå er den endelig til salgs

MANCHESTER: Butikksjef i Uniteds Megastore, Paul Speakman, har kriblet etter å komme i gang med trykkingen av nettopp denne drakten.Sjekk ut supporterklubbens egen Champions-kolleksjon!

Publisert Sist oppdatert

Det har ligget i kortene i uker, noen vil sågar hevde måneder, at United kom til å vinne ligaen. Men før det var 100 prosent matematisk umulig at United kunne rote bort det gigantiske forspranget til erkerivalene i lyseblått, har Uniteds Megastore vært kjemisk fri for alt som hadde med “CHAMPIONS 20”-effekter å gjøre. Med gårsdagens eventyrlige oppvisning av Fergusons menn har Megastoren sydet av liv i hele dag.

20 er tallet

– Etter Robin van Persies hattrick mot Aston Villa fikk vi nok å gjøre i går kveld. Da seieren var klar var der bare å kjøre på, gliser butikksjef Paul Speakman.

United fikk, kanskje noe uventet, en hjelpende hånd av Tottenham som snudde 0-1 til 3-1 mot Manchester City og med det serverte United alle muligheters mor til å avgjøre alt på egenhånd hjemme på Old Trafford mot nedrykkstruede Aston Villa.

Det var en mulighet United, og Robin van Persie i særklasse ikke lot gå fra seg.

– v.Persie 20 har vært bestselgeren vår denne sesongen, og til tross for at vi tok vårt 20 ligagull i går, var v.Persie 20 mer etterspurt enn “CHAMPIONS 20”. Det sier det meste om hvor populær Van Persie er, sier Speakman.

Uansett hvordan en snur og vender på det, 20 er tallet som i dag står i fokus i Manchester. Uniteds 20. ligatittel ble sikret etter en fantastisk sesong av Uniteds nummer 20, og når man tenker over at dette er Ryan Giggs og Sir Alex Fergusons tittel nummer 13, kan en nesten bli overtroisk av mindre. Var det noen som tvilte på at nettopp 2013 skulle bli Uniteds år?

Flere fester i vente

Champions effektene i Uniteds Megastore er foreløpig først og fremst knyttet opp til drakter, t-skjorter, krus og skjerf, men “CHAMPIONS 20”-sortimentet vil bli kraftig utvidet i ukene som kommer.

– Vi har to hjemmekamper til mot Chelsea og Swansea. Det du ser nå er bare begynnelsen, gliser Speakman. På oppdrag fra United.no holder butikksjefen løftet han ga i intervjuet med United-Supporteren for et par uker siden.

– Så snart seriegullet var i boks skulle jeg være den første til å trykke Champions 20-drakter, og her er den, gliser butikkesjefen i det han holder opp det ferdige resultatet. Det blir ikke veldig mye vakrere enn dette…

Powered by Labrador CMS