Costa til United?

Douglas Costas agent, Cesar Bottega, sier at Costa (bildet) er en av fem spillere United har sett seg ut som mulig erstatter for Cristiano Ronaldo.

Publisert Sist oppdatert

Etter at United godtok et bud på £80 millioner for Cristiano Ronaldo, har Sir Alex Ferguson naturlig nok vært på leting etter en erstatter. Ronaldo selv ble hentet inn i tenårene som erstatter for David Beckham i 2003, og nå er det mulig at også Ronaldo skal erstattes av en tenåring, nemlig 18-åringen Douglas Costa.

"Manchester United har sett seg ut fire av fem spillere som erstatter for Cristiano Ronaldo, og Douglas Costa er en av dem," sa Bottega til Radio Gaucha, ifølge The Independent.

United har visstnok fulgt Costa tett i to år, og skal nå være klare til å by på Gremio-spilleren. Bottega fortalte radioen at United kan få konkurranse om brasilianerens underskrift.

"Vi har blitt kontaktet av flere klubber, inkludert Manchester United, men også klubber i Sør-Amerika er interessert," sa han.

Tiden vil vise om det er noe i disse ryktene, eller om det er noe agenten har funnet på for å øke interessen (og prisen) til hans klient.

Powered by Labrador CMS