Søndagsrykter

I går spilte laget hans noe skuffende 1-1 borte mot Everton. I dag spekulerer avisene rundt eventuelle januaroverganger på Old Trafford. United.no serverer her noen av ryktene denne søndagen byr på.

Publisert Sist oppdatert

Først – etter en uke hvor både og Carlos Tevez Owen Hargreaves har blitt aet bort fra Old Trafford, slår nå Sir Alex Ferguson tilbake. Republik of Mancunia rapporterer at skotten avfeier all spekulasjon rundt midtbanespillerens fremtid.

«Når det gjelder Owen er vi klare på at han ikke er til salgs, vi har ikke engang vurdert det. Det er en god historie, ettersom han har vært en del skadet for oss. Folk her i United vet hvor mye han bidro til Champions League-seieren i fjor. Han var tilgjengelig i andre halvdel av sesongen og spilte noen viktige kamper for oss.»

Tevez blir

Kia Joorabchian, Carlos Tevez sin rådgiver, hevder at også Tevez akter å bli i United. Den lille argentineren har den siste tiden spilt tredjefiolin bak Wayne Rooney og nyinnkjøpte Dimitar Berbatov.

«Carlos Tevez kommer ikke til å bli solgt i januar,» sa Joorabchian til TeamTalk. «Han planlegger å bli i United til sesongen er ferdig og forhandle om ny kontrakt da. Han har ett fantastisk forhold til United. Det har overhodet ikke vært noen samtaler med andre klubber og kommer heller ikke til å være det.»

Samtidig melder The Mirror at Ferguson har bedt Johnny Evans om å bli i United. Både Sunderland, Aston Villa og Wigan prøvde å hente midtstopperen i sommer. Evans har denne sesongen vikariert med stort hell for både Nemanja Vidic og Rio Ferdinand.

United og Real i overgangskamp igjen?

United har i likhet med flere storklubber i Europa blitt aet til det brasilianske vidunderbarnet Douglas Costa den siste tiden. The Blackpool Gazette siterer nå spillerens agent, Cesar Bottega, på at han har vært i kontakt med både United og Real Madrid.

«Jeg vet at Real Madrid er interesserte og Manchester United har ringt meg,» sa Bottega. «Det er nok interesse til at det kan bli en overgang i januar.»

Douglas Costa, 18 år, spiller for øyeblikket i Gremio, samme klubb som Anderson spilte i før han flyttet til Europa. I tillegg kan det nevnes at en viss Ronaldinho spilte i klubben som ung.

Avviser Mourinho-kontakt

José Mourinho gikk forrige uke ut og sa at han ønsket å returnere til England etter at kontrakten hans med Inter Milan går ut i 2011. Hvis Ferguson velger å gå av etter 2009/2010-sesongen slik han har signalisert, kunne det jo passet godt med Mourinho som ny United-manager har noen oppvakte journalister i England funnet ut.

Sky Sports avslører dog i en kommentar fra klubben at United fortsatt ikke arbeider aktivt med å identifisere Fergusons erstatter.

«Som vi har presisert mange ganger tidligere har det ikke vært noen diskusjon om hvem som vil ta over for Ferguson,» uttaler en kilde i klubben.

Powered by Labrador CMS