Ryktesaker, uke 11

OPPDATERT 19.30: Tottenham forbereder ny kontrakt for Gareth Bale for å holde United unna waliseren

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i en enkelt sak, slik at dere som elsker dem enkelt finner frem, og dere som misliker rykter lett kan holde dere unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 17. mars:

19.00: Flere aviser meldte at Gareth Bale skal være til salgs for den nette sum av 70 millioner pund. Det skal være Tottenham-formann Daniel Levys svar på en henvendelse United visstnok skal ha kommer med ifølge tabloidavisen.

For den summen vil trolig United bli skremt bort. I stedet planlegger nå Tottenham å gi waliseren en ny kontrakt i sommer som vil nesten doble ukelønnen hans fra 90 000 til 150 000 pund i uken. Daily Star mener United nå vil rette oppmerksomheten mot Cristiano Ronaldo i stedet. Det blir neppe spesielt billig det heller…

Fredag 15. mars:

16.30: Ifølge Goal.com skal David Gill ha forhørt seg om Gareth Bale til styreformann i Tottenham, David Levy. Gill og United skal imidlertid ha blitt skremt av prislappen på enorme 70 millioner pund.

10.30: Danske BT skriver at flere klubber har kontaktet United angående Anders Lindegaards fremtid, men at West Ham, med manager Sam Allardyce, skal være blant de som er mest aktuelle hvis det skulle bli et klubbskifte for Uniteds ambisiøse keeper.

07.30: Douglas Costa har vært på Uniteds radar før, og nå skriver Caughtoffside at han er det igjen. Shaktar Donetsk-spilleren har tidligere blitt anbefalt til United av klubbens søramerikanske speider, og etter en rekke gode prestasjoner for ukrainerne i Champions League er han nå igjen aktuell som en erstatter for Paul Scholes og Ryan Giggs. 22-åringen har aldri spilt for det brasilianske A-landslaget, men har en del kamper for landets U20-lag. Det er imidlertid caughtoffside som har saken, ikke akkurat en av de mest troverdige kildene.

07.00: Vi begynner dagen med en sak vi normalt ikke tar med, men Paul Pogba hadde en fin utvikling før han valgte å dra fra United i fjor sommer. 19-åringen har ikke overraskende tatt steget i Juventus, og nå er han også tatt ut i det franske A-landslaget som blant annet møter Spania i slutten av mars.

Torsdag 14. mars:

15.30 David de Geas gamle klubb, Atletico Madrid, skal være beredt til å legge inn bud på «Den lille erten», Javier Hernandez. Det er The Express som melder om spanjolenes interesse. Ifølge kilden forbereder Atletico seg på et liv uten sin storscorende og ettertraktede spiss, Radamel Falcao, og vurderer altså Chicharito som en passende erstatter for colombianeren.

08.20 Barcelona står klare til å by blant andre Manchester United konkurranse om Romas brasilianske forsvarsspiller, Marquinhos. Den ettertraktede er bare 18 år gammel, men har storspilt siden han sist sommer ankom fra Sao Paulo-klubben Corinthians, skriver talkSport. De lovende taktene skal ha fått både United og (naturligvis) Manchester City til å sperre opp øynene for den unge søramerikaneren, og nå altså også FC Barcelona. Sistnevnte er ute etter en langtidserstatter for Carles Puyol. Marquinhos, eller Marcos Aoás Corréa, som han egentlig heter, hevdes å ha en prislapp på i overkant av £20 millioner.08.10 Borussia Dortmund-spiss Robert Lewandowski holder etter sigende et våkent øye med den noe usikre situasjonen rundt Wayne Rooney. Scouseren tippes i enkelte kretser bort fra Old Trafford til sommeren, og Lewandowski rapporteres av IBM å være mer enn villig til å erstatte den 27 år gamle United-spissen. Den polske landslagsspilleren har allerede gitt Borussia-ledelsen beskjed om at han vil forlate Dortmund, enten til sommeren, eller når kontrakten med tyskerne utløper etter neste sesong.

Onsdag 13. mars:

11.55 Mandag i denne uken ba FA om en forklaring på Wilfried Zahas langfingerhilsen til Leeds-fansen under helgens ligaoppgjør på Selhurst Park. Nå hevder MailOnLine at den utlånte United-spillerens fingervifting også har ført til en reprimande fra Old Trafford. Klubben advarer ham mot å foreta lignende gester i fremtiden, vel vitende at mediapresset mot ham vil bli betydelig større så snart han trekker på seg United-trøyen. Da må han ha lært seg til å takle tilrop og hets fra motstanderfans.11.25 «Megarike» Monaco er beredt til å sprenge banken for å sikre seg Wayne Rooney. Det skriver den notoriske rykteavisen The Star. Under manager Claudio Ranieri er Champions League-finalistene fra 2004 for full fres på vei tilbake til fransk toppdivisjon, og klubbeier, den styrtrike russeren Dimitri Rybolovlev, øyner kjøp av United-stjernen som et steg på veien mot gammel storhet. Ifølge kilden har Rooney-leiren allerede blitt presentert for et bud som ventelig vil blåse alle potensielle konkurrenter av banen.

Tirsdag 12. mars:

07.40 For en uke siden banket han ballen forbi David de Gea og bidro til å sende United ut av Champions League. Nå påstås det at Luka Modric ønsker seg tilbake til Old Trafford. Ikke for å påføre United enda mer smerte, men tvert imot for å ikle seg den berømte røde trøyen og spille for klubben han nettopp var med på å ekspedere ut av Europa. Det er Daily Mail som skriver dette i dag om mannen som i lange tider befant seg i Sir Alex’ søkelys. Det var imidlertid før sist sommers overgang fra Tottenham til Real Madrid, og før United valgte å hente Shinji Kagawa fra Borussia Dortmund. Likevel; dersom Paul Scholes gjør som forventet og takker for seg til sommeren, så, hvem vet – kanskje Sir Alex fanger opp signalene fra Madrid og gjør et nytt forsøk på å sikre seg den 27 år gamle kroaten..? 11.00: Cristiano Ronaldo fikk en himmelsk velkomst av United-fansen i Champions League, og de fleste United-fans drømmer om å se portugiseren tilbake på Old Trafford. Flere aviser har meldt at United har jobbet med en finansieringspakke sammen med eksterne investorer for å hente Ronaldo tilbake. Nå melder Guardian at den gamle storscoreren Emilio Butragueño, som nå er blant direktørene i Real Madrid, gir klar beskjed om at Ronaldo ikke er til salgs.

Mandag 11. mars:

13.00: Nettstedet goal.coms fotballjournalist Wayne Veysey skriver mandag at Wayne Rooney skal ha fortalt noen av lagkameratene sine at fremtiden hans er usikker, og at han kan forsvinne fra klubben i sommer. Les saken her.

09.00: Franz Beckenbauer har uttalt at han gjerne ser Wayne Rooney i Bayern München. Les saken her.

Powered by Labrador CMS