donnyeew

– Solskjær sa at han trenger meg, men jeg må spille mer

Publisert Sist oppdatert

Null minutter.

Fire og en halv time på benken.

Det er fasiten til Donny van de Beek for United denne sesongen. Forrige sesong ble heller ikke den beste for ham etter overgangen fra Ajax.

Nå har den nederlandske 24-åringen snakket med Rio Ferdinands videoshow FIVE på YouTube.

– Starten forrige sesong var god. Jeg scoret jo i første kamp, men etter det – vel, jeg ventet på sjansen, var ikke på laget. Det var ikke bra for selvtilliten. Det var vanskelig.

Everton og andre klubber skal ha vært interessert i sommer, men Van de Beek hadde positive samtaler med Ole Gunnar Solskjær.

donnysolskjae
STOLTE PÅ SOLSKJÆR: Så gjenstår det å se hvor mange sjanser Donny van de Beek virkelig får denne sesongen.

– Jeg snakket med manageren, ja. Han ønsket at jeg skulle bli. Han var positiv. Han sa at han trengte meg, spesielt slik sesongstarten kom til å bli. Så ble det vanskelig siden jeg ikke spilte ett minutt (i den sesongstarten), men han sa at han så meg på trening hver dag, han sa at han nå så en annerledes Donny og han var veldig positiv.

– Jeg føler meg også i bra slag. Jeg er i god form. Så håper jeg bare at jeg får vise det til folk, sa han videre.

Det kommer nok også noen sjanser nå.

United møter Newcastle hjemme rett etter landslagspausen, lørdag ettermiddag og Young Boys borte i Champions League bare noen dager etter.

Nå videre blir det to kamper i uka hele veien når det ikke er landslagspauser, noe som nok vil gi en del andre spillere i troppen sjansen.

Forrige sesong startet nederlenderen bare fire Premier League-kamper, mens det ble 15 innhopp.

– Jeg er blitt sterkere. Jeg har også ett års erfaring her i England, men ja, jeg må spille mer. Man kan trene så hardt som bare det, men man trenger spilletid for å være på sitt beste.

– Hvis jeg får spilletid så tror jeg også at målene og de målgivende kommer. Det eneste jeg kan gjøre er å trene knallhardt, forsøke å forbedre meg og være klar hvis sjansen kommer.

– Jeg tror også at Solskjær kommer til å la meg gå hvis han ikke trenger meg, sa Van de Beek – som også tror på en god United-sesong.

– En spiller som Ronaldo er akkurat det vi trenger. Det er vinnere. Jeg tror vi kan ta store steg her denne sesongen.

Se intervjuet med Van de Beek her:

Powered by Labrador CMS