– Solskjær har snakket med Van de Beek

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek startet tiende kamp for Manchester United, men spilte ikke en av hovedrollene i søndagens 3-2-seier mot Liverpool.

– Det var også andre som viste seg mye mer frem, var konklusjonen bak 5.5-karakteren på united.no-børsen.

Hos Ole Gunnar Solskjær skal det imidlertid ikke være noen form for bekymring rundt Van de Beek. Nordmannen gjentok budskapet på sin pressekonferanse søndag kveld, og ifølge The Athletic hadde Solskjær og Van de Beek en samtale om nederlenderens spilletid før kampen mot Fulham.

Der skal Solskjær ha sagt at Van de Beek vil få sine muligheter. Samtalen skal ha vært kort og positiv, ifølge journalist David Ornstein, som har et godt rykte i England. Verken Van de Beek eller Manchester United skal vurdere mulighetene for et lån eller en overgang.

– Han fikk vite at han skulle starte kampen for noen dager siden og var mentalt klar for den, sa Solskjær etter 3-2-seieren mot Liverpool.

– Han var smart i bevegelsene sine og effektiv med ballen. Vi følte han hadde gjort jobben da vi byttet ham ut for Bruno Fernandes.

– Donny gjorde en god jobb for oss, så jeg er veldig fornøyd.

Denne uka er det ligakamper mot Sheffield United og Arsenal. Forrige gang Van de Beek startet en kamp i Premier League var mot West Ham i desember. Da ble han tatt av i pausen.

Powered by Labrador CMS